Агенция за недвижими имоти

Агенция за недвижими имоти Invest Time

Изградили сме екип от обучени професионални брокери. Основната ни цел е да бъдем Вашият личен брокер и да даваме първокласна услуга на купувачи и продавачи, като бъдем Вашият компетентен доверен съветник и защитаваме Вашите интереси на всеки етап от сделката с недвижим имот и постигаме целите Ви.

Вече 30 години Ви помагаме с пазара на имоти

  • Ако продавате имот ние имаме подготовката, инструментите, опита и уменията да постигнем бърза продажба на оптимално висока цена. Имаме изградени системи за работа, както и маркетингови ресурси, чрез които информацията за вашия имот да достигне до максимален брой заинтересовани купувачи и да получите възможно най-добра оферта за имота си.
  • Ако купувате имот ще отделим време да се запознаем подробно с нуждите, желанията и възможностите ви, ще ви подготвим за процеса на покупка. На база на това ще прегледаме всички предложения на пазара и ще подберем най-подходящите, които да огледате. Ще ви помогнем да изготвите оферта и ще водим преговори за постигане на най-добри условия по сделката. Наш юрист ще провери документите за собственост.
  • Ако имате нужда от ипотечен или друг вид кредит за покупката на имота, който сте избрали, ние като партньор на Кредит Център – най-големия кредитен посредник в страната ще ви помогнем да сравните условията и да получите най-добрата оферта на една от 13-те банки, с които работим. Ще ви съдействаме с нужната документация до окончателното усвояване на кредита.
+5000 клиента +4500 сделки +1000 активни оферти

Invest Time

Купи имот

Всеки ден при нас постъпват нови оферти за продажба и наем. Ние отделяме необходимото време да се запознаем с Вашите желания, възможности и нужди, за да можем да намерим подходящия имот за Вас, да защитим интересите Ви и да постигнем целите Ви. Спестявате време и нерви и имате свой собствен доверен съветник, който работи за Вас!

Виж повече

Invest Time

Продай имот

Продайте имота си на по-висока цена и спестете пари с по-добри решения! Нашите агенти имат нужните опит, подготовка и инструменти и знаят как да постигнат възможно най-високата продажна цена за Вашия имот. Изберете внимателно своя личен брокер!

Виж повече

Invest Time

Стани част от нас

Ние разрастваме бизнеса си и търсим мотивирани и амбициозни хора, които искат да работят за себе си и да печелят повече. За нас няма значение дали имате опит или не. Ще ви обучим и ще ви помагаме. Всичко, което е необходимо, за да бъдете успешни, вече е изградено за вас, защото ние сме компания, създадена на първо място да привлича и създава най-продуктивните агенти.

Виж повече

За нас

30 години Инвест Тайм

Основаване

INVEST TIME е основана през 1995 г. и започва своята дейност от самото възникване на свободния пазар на недвижими имоти в България. За последните 30 години сме помогнали на хиляди варненци да продадат или да купят имот с помощта на нашите професионални агенти.

КОНЦЕПЦИЯ/МИСИЯ/ФИЛОСОФИЯ

INVEST TIME е агенция за недвижими имоти, която оперира основно на територията на град Варна и областта. Избрали сме да бъдем местните експерти. Това да сме Ваши лични брокери е в основата на философията ни и визията ни като компания. Никой не обича да е просто поредния клиент. Със сигурност Вие също. Нашата мисия е да привличаме и изграждаме отлични професионалисти, които да дават изключително добра услуга на своите клиенти. Избирайки нас, Вие можете да избегнете риска от грешки и неправилни решения и да сте спокойни в сложния процес на покупка или продажба на имот.

Ние сме Вашият личен брокер и Вашият доверен съветник!

ЕТИКА

Ние в INVEST TIME вярваме, че етиката и коректността стоят на първо място в отношенията ни, както с клиентите ни, така и с колегите от другите агенции. Спазваме Етичен кодекс и не правим компромиси относно коректността на взаимоотношенията.

ЕКИП

Всички наши брокери са обучени професионалисти на пълен работен ден и са избрали да градят успешен собствен бизнес и кариера. Когото и да изберете, ще можете да разчитате, че е напълно подготвен и разполага с нужните ресурси да ви помогне с правилните решения за Вашата сделка с имот. Можете да разчитате, че към Вас ще се отнесат с грижа и пълно внимание.
Като част от екипа си считаме и внимателно подбраните експерти в различни области, които ни съдействат и съветват при нужда.

МАРКЕТИНГ

Избирайки INVEST TIME за Вас ще работят едни от най-добрите маркетингови специалисти. Инвестираме в мащабен и иновативен маркетинг в подкрепа на бизнеса, достигащ до максимален брой клиенти! Силното маркетингово присъствие е от ключово значение за продажбата на Вашия имот. Разполагаме с изградени системи, опит и умения и използваме активно най-ефективните маркетингови канали и инструменти, за да постигнем най-доброто за Вас!

ТЕХНОЛОГИИ

Продажбата на недвижими имоти изисква прилагането на множество софтуерни решения. Ние се грижим да разполагаме с най-доброто, което да е в услуга, както на клиентите ни, така и за изграждането на успешен бизнес за нашите агенти.

ДНЕС

Днес INVEST TIME се състои от 19 отлично обучени професионални агенти на недвижими имоти, които работят перфектно, както в екип, така и поотделно. За всеки от нас основен приоритет е да помогнем и да дадем възможно най-добрата услуга на тези, които са ни се доверили. Разчитаме предимно на препоръките от множеството доволни клиенти, на които сме помогнали през годините, както и на всички системи, които сме изградили за последните 30 години. Продължаваме да надграждаме и да създаваме все по-добри условия, които да гарантират, както успеха на агентите ни, така и успешните сделки, на клиентите ни.

Довериха ни се над 8000+ доволни клиенти

Клиентите на Инвест Тайм споделят

Агенция за недвижими имоти Варна - брокер  отзив от Антон Илиев

"Синан е много компетентен, коректен и надежден брокер, на който можете да се доверите на 100% ТОП професионалист и човек!!!"

Отзив от Антон Илиев агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Антон Илиев
Отзив от Антон Атанасов за Агенция за недвижими имоти Варна  и брокер на недвижими имоти

"Миленка, освен професионалист е и добър приятел, с който лесно и безпроблемно преминах през целият процес по покупко-продажба! Има дарба да предразполага хората. Можете напълно да и се доверите!"

Отзив от Антон Атанасов агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Антон Атанасов
Какво каза Рамин Гулиев за нашия брокер  и агенция за недвижими имоти във Варна

"Прекрасен човек! Много общителна и усмихната. За мен има много много малко професионалисти в тази област и Милена е една от тях. Не мисли само и само да продаде или да те набута с нещо. Браво и благодаря!"

Отзив от Рамин Гулиев агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Рамин Гулиев
Йордан Василев закупи имот от агенция за недвижими имоти Invest Time с помощта на брокер

"Г-жа Петрова подходи към нашия казус със завиден професионализъм. Предполагам, че всички брокери в Инвест Тайм минават специални обучения. Искам да кажа, че съм силно впечатлен! За следващата сделка ще разчитам отново на Мариета."

Отзив от Йордан Василев агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Йордан Василев
Красимир Николов разказва за продадени апартаменти, офиси и имоти от агенция за недвижими имоти във Варна - Invest Time и брокера на недвижими имоти Стилиян Рашев

"Благодарим за помощта и търпението при избор на апартамент. Стилиян ни показа много апартаменти, като винаги се съобразяваше с нашето работно време и беше много подготвен с детайлна информация, която нямаше как да получим по друг начин."

Отзив от Красимир Николов агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Стилиян Рашев
От Красимир Николов
За Брокер Стилиян Рашев
Казвам се Борислава Антонова и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти

"Алена Светлакова е много добър брокер на недвижими имоти. Даде ни голям избор, обясни плюсовете и минусите на всяка оферта и заедно стигнахме до правилното решение."

Отзив от Борислава Антонова агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Борислава Антонова
Казвам се Полин Димитров и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти Богдан Димитров

"Прекарал съм доста време в чужбина, там брокерите са на много високо ниво, но не колкото брокерите от Инвест Тайм. Благодаря на Богдан за съдействието, ще правим бизнес отново!"

Отзив от Полин Димитров агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Богдан Димитров
От Полин Димитров
За Брокер Богдан Димитров
Казвам се Александра Стефанова и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти Валентина Димитрова

"Валентина е уникален брокер! Отдели ни даже повече от нужното внимание и остана с нас до края на процеса по покупката на имота. Благодаря!"

Отзив от Александра Стефанова агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Валентина Димитрова
От Александра Стефанова
За Брокер Валентина Димитрова
Казвам се Цветан Симеонов и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти Дарина Иванова

"Лесно може да се види безценнния опит натрупан с годините. Г-жа Иванова предложи решение на всеки казус още по време на първия разговор, благодарим за съдействието!"

Отзив от Цветан Симеонов агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Дарина Иванова
От Цветан Симеонов
За Брокер Дарина Иванова
Казвам се Григор Найденов и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти

"Благодаря на г-жа Нина Арнаудова за вниманието, което ни обърна. От нея струи професионализъм и прекрасно отношение. Тя и екипа на Инвест Тайм решиха проблеми при покупката на имот, които други агенции преди това не можаха."

Отзив от Григор Найденов агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Григор Найденов
Казвам се Ангел Георгиев и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти Деян Давидов

"Искам да изкажа своята благодарност към нашия брокер Деян Давидов за коректното и професионално отношение. Деян ни представи страхотно обслужване по отношение на отдавания от нас апартамент като задоволи всички наши изисквания и очаквания. Удоволствие е да се работи с такива професионалисти в сферата на имотите."

Отзив от Ангел Георгиев агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Деян Давидов
От Ангел Георгиев
За Брокер Деян Давидов
Казвам се Николай и Славка и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти Деян Давидов

"Уважаеми г-н Давидов, приемете нашите искрени благодарности във връзка с вашата професионална и всеотдайна помощ относно продажбата на недвижимия ни имот в град Варна. Признателни сме Ви за това, че направихте целия процес неусетен и лесен за нас. Препоръчваме лично Вас като брокер, както и вашата агенция за недвижими имоти (Инвест тайм) на всички клиенти, които търсят професионализъм и коректно отношение към тях."

Отзив от Николай и Славка агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Деян Давидов
От Николай и Славка
За Брокер Деян Давидов

"Валерия Николова е брокерът, който има заряд и хъс за работа. С нея продадохме два имота. Консултира ни за цената, работи по продажбите и извади всички необходими документи. Даже не разбрахме как мина всичко. Беше с нас до самия край. "

Отзив от Яна Николова агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Валерия Николова
От Яна Николова
За Брокер Валерия Николова
Казвам се Мария Христова и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти

"Имах добър късмет да се свържа с брокер като Милена Колева. Приветлива и лъчезарна, тя дава всичко от себе си, за да е в услуга на клиента. Работи открито и със сърце. Определено лекотата, с която общува, говори за увереност и опит на пазара, като добавим и личното ѝ отношение към всеки случай, тя е незаменим партньор в процесите, свързани с покупка/продажба на недвижим имот."

Отзив от Мария Христова агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Мария Христова
Казвам се Силвия Момчилова-Георгиева и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти

"Милена Колева е отличен професионалист и човек. Тя направи възможно закупуването на имот с много усложнения относно собствеността и документацията. Много търпелива, отзивчива и професионално подготвен брокер с отлични комуникативни качества, които ние оценяваме високо и с удоволствие ще продължим да работим именно с нея и с никой друг. Благодарим ти Милена, за приятелското и сериозно отношение към нас и това, че направи възможно, въпреки множеството перипетии, закупуването на нашата разкошна къща!"

Отзив от Силвия Момчилова-Георгиева агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Силвия Момчилова-Георгиева
Всички отзиви

Последно от Блога

Последни публикации от блога на Инвест Тайм

Имотите като източник на пасивен...

Имотите са безспорно една от най-стабилните и дългосрочни инвестиции. Подобно на скъпоценностите и благородните метали, те са предпочитан избор за вложение на спестяванията независимо от мащаба им. Разбира се и...

09.04.2024 support

Нови тенденции в дизайна на...

Промените през последните години в глобален мащаб, наложиха и новости при обзавеждането на имотите. На някои от нас им се наложи да прекарват изключително много време в домовете си и...

26.03.2024 support

Ексклузивни оферти за имоти: как...

В днешно време онлайн пространството ни залива с оферти за имоти. Хората обаче се сблъскват много често с предложения, които не са реални или много се различават от действителността. Когато...

19.03.2024 support

Имоти и Интернет: Влиянието на...

С годините Интернет се превърна в основен източник на информация, приоритетно търговско пространство и мястото, което повечето хора „обитават“ през по-голямата част от денонощието. Животът без мобилни устройства е немислим...

07.03.2024 support

Имоти за инвеститори: Как да...

Имотите, които се купуват с цел инвестиция трябва да притежават редица различни предимства. В противен случай, те не само не гарантират на инвеститорите пасивен доход или печалба, а е възможно...

19.02.2024 support

Как да изберем идеалния жилищен...

Инвестицията в недвижим имот е важно решение за всяко семейство и особено, когато се касае за покупка на фамилното жилище. Примамливите оферти на апартаменти, които буквално заливат аудиторията в дигиталното...

03.02.2024 support
Всички публикации

Научете първи за новите оферти

Получавайте актуална информация за пазара на недвижими имоти

Филтър

Тип имот

Не намирате това, което търсите? Обадете ни се!
Можем да го намерим за Вас!

гр. Варна, ул. “Братя Шкорпил”
26А, ет. 4, офис 16-17

INVESTTIME
 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Russian
 - 
ru
Turkish
 - 
tr
Bulgarian
 - 
bg
Обади се