Агенция за недвижими имоти

Агенция за недвижими имоти Invest Time

Изградили сме екип от обучени професионални брокери. Основната ни цел е да бъдем Вашият личен брокер и да даваме първокласна услуга на купувачи и продавачи, като бъдем Вашият компетентен доверен съветник и защитаваме Вашите интереси на всеки етап от сделката с недвижим имот и постигаме целите Ви.

Вече 27 години Ви помагаме с пазара на имоти

  • Ако продавате имот ние имаме подготовката, инструментите, опита и уменията да постигнем бърза продажба на оптимално висока цена. Имаме изградени системи за работа, както и маркетингови ресурси, чрез които информацията за вашия имот да достигне до максимален брой заинтересовани купувачи и да получите възможно най-добра оферта за имота си.
  • Ако купувате имот ще отделим време да се запознаем подробно с нуждите, желанията и възможностите ви, ще ви подготвим за процеса на покупка. На база на това ще прегледаме всички предложения на пазара и ще подберем най-подходящите, които да огледате. Ще ви помогнем да изготвите оферта и ще водим преговори за постигане на най-добри условия по сделката. Наш юрист ще провери документите за собственост.
  • Ако имате нужда от ипотечен или друг вид кредит за покупката на имота, който сте избрали, ние като партньор на Кредит Център – най-големия кредитен посредник в страната ще ви помогнем да сравните условията и да получите най-добрата оферта на една от 13-те банки, с които работим. Ще ви съдействаме с нужната документация до окончателното усвояване на кредита.
+5000 клиента +4500 сделки +1000 активни оферти

Invest Time

Купи имот

Всеки ден при нас постъпват нови оферти за продажба и наем. Ние отделяме необходимото време да се запознаем с Вашите желания, възможности и нужди, за да можем да намерим подходящия имот за Вас, да защитим интересите Ви и да постигнем целите Ви. Спестявате време и нерви и имате свой собствен доверен съветник, който работи за Вас!

Виж повече

Invest Time

Продай имот

Продайте имота си на по-висока цена и спестете пари с по-добри решения! Нашите агенти имат нужните опит, подготовка и инструменти и знаят как да постигнат възможно най-високата продажна цена за Вашия имот. Изберете внимателно своя личен брокер!

Виж повече

Invest Time

Стани част от нас

Ние разрастваме бизнеса си и търсим мотивирани и амбициозни хора, които искат да работят за себе си и да печелят повече. За нас няма значение дали имате опит или не. Ще ви обучим и ще ви помагаме. Всичко, което е необходимо, за да бъдете успешни, вече е изградено за вас, защото ние сме компания, създадена на първо място да привлича и създава най-продуктивните агенти.

Виж повече

За нас

27 години Инвест Тайм

Основаване

INVEST TIME е основана през 1995 г. и започва своята дейност от самото възникване на свободния пазар на недвижими имоти в България. За последните 27 години сме помогнали на хиляди варненци да продадат или да купят имот с помощта на нашите професионални агенти.

КОНЦЕПЦИЯ/МИСИЯ/ФИЛОСОФИЯ

INVEST TIME е агенция за недвижими имоти, която оперира основно на територията на град Варна и областта. Избрали сме да бъдем местните експерти. Това да сме Ваши лични брокери е в основата на философията ни и визията ни като компания. Никой не обича да е просто поредния клиент. Със сигурност Вие също. Нашата мисия е да привличаме и изграждаме отлични професионалисти, които да дават изключително добра услуга на своите клиенти. Избирайки нас, Вие можете да избегнете риска от грешки и неправилни решения и да сте спокойни в сложния процес на покупка или продажба на имот.

Ние сме Вашият личен брокер и Вашият доверен съветник!

ЕТИКА

Ние в INVEST TIME вярваме, че етиката и коректността стоят на първо място в отношенията ни, както с клиентите ни, така и с колегите от другите агенции. Спазваме Етичен кодекс и не правим компромиси относно коректността на взаимоотношенията.

ЕКИП

Всички наши брокери са обучени професионалисти на пълен работен ден и са избрали да градят успешен собствен бизнес и кариера. Когото и да изберете, ще можете да разчитате, че е напълно подготвен и разполага с нужните ресурси да ви помогне с правилните решения за Вашата сделка с имот. Можете да разчитате, че към Вас ще се отнесат с грижа и пълно внимание.
Като част от екипа си считаме и внимателно подбраните експерти в различни области, които ни съдействат и съветват при нужда.

МАРКЕТИНГ

Избирайки INVEST TIME за Вас ще работят едни от най-добрите маркетингови специалисти. Инвестираме в мащабен и иновативен маркетинг в подкрепа на бизнеса, достигащ до максимален брой клиенти! Силното маркетингово присъствие е от ключово значение за продажбата на Вашия имот. Разполагаме с изградени системи, опит и умения и използваме активно най-ефективните маркетингови канали и инструменти, за да постигнем най-доброто за Вас!

ТЕХНОЛОГИИ

Продажбата на недвижими имоти изисква прилагането на множество софтуерни решения. Ние се грижим да разполагаме с най-доброто, което да е в услуга, както на клиентите ни, така и за изграждането на успешен бизнес за нашите агенти.

ДНЕС

Днес INVEST TIME се състои от 19 отлично обучени професионални агенти на недвижими имоти, които работят перфектно, както в екип, така и поотделно. За всеки от нас основен приоритет е да помогнем и да дадем възможно най-добрата услуга на тези, които са ни се доверили. Разчитаме предимно на препоръките от множеството доволни клиенти, на които сме помогнали през годините, както и на всички системи, които сме изградили за последните 27 години. Продължаваме да надграждаме и да създаваме все по-добри условия, които да гарантират, както успеха на агентите ни, така и успешните сделки, на клиентите ни.

Нашият екип

Брокерите на Инвест Тайм

Довериха ни се над 8000+ доволни клиенти

Клиентите на Инвест Тайм споделят

Агенция за недвижими имоти Варна - брокер Деян Давидов отзив от Ангел Георгиев

"Искам да изкажа своята благодарност към нашия брокер Деян Давидов за коректното и професионално отношение. Деян ни представи страхотно обслужване по отношение на отдавания от нас апартамент като задоволи всички наши изисквания и очаквания. Удоволствие е да се работи с такива професионалисти в сферата на имотите."

Отзив от Ангел Георгиев агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Деян Давидов
От Ангел Георгиев
За Брокер Деян Давидов
Отзив от Николай и Славка за Агенция за недвижими имоти Варна  и брокер на недвижими имоти Деян Давидов

"Уважаеми г-н Давидов, приемете нашите искрени благодарности във връзка с вашата професионална и всеотдайна помощ относно продажбата на недвижимия ни имот в град Варна. Признателни сме Ви за това, че направихте целия процес неусетен и лесен за нас. Препоръчваме лично Вас като брокер, както и вашата агенция за недвижими имоти (Инвест тайм) на всички клиенти, които търсят професионализъм и коректно отношение към тях."

Отзив от Николай и Славка агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Деян Давидов
От Николай и Славка
За Брокер Деян Давидов

"Валерия Николова е брокерът, който има заряд и хъс за работа. С нея продадохме два имота. Консултира ни за цената, работи по продажбите и извади всички необходими документи. Даже не разбрахме как мина всичко. Беше с нас до самия край."

Отзив от Яна Николова агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Валерия Николова
От Яна Николова
За Брокер Валерия Николова
Мария Христова закупи имот от агенция за недвижими имоти Invest Time с помощта на брокер Милена Колева

"Имах добър късмет да се свържа с брокер като Милена Колева. Приветлива и лъчезарна, тя дава всичко от себе си, за да е в услуга на клиента. Работи открито и със сърце. Определено лекотата, с която общува, говори за увереност и опит на пазара, като добавим и личното ѝ отношение към всеки случай, тя е незаменим партньор в процесите, свързани с покупка/продажба на недвижим имот."

Отзив от Мария Христова агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Милена Колева
От Мария Христова
За Брокер Милена Колева
Силвия Момчилова-Георгиева разказва за продадени апартаменти, офиси и имоти от агенция за недвижими имоти във Варна - Invest Time и брокера на недвижими имоти Милена Колева

"Милена Колева е отличен професионалист и човек. Тя направи възможно закупуването на имот с много усложнения относно собствеността и документацията. Много търпелива, отзивчива и професионално подготвен брокер с отлични комуникативни качества, които ние оценяваме високо и с удоволствие ще продължим да работим именно с нея и с никой друг. Благодарим ти Милена, за приятелското и сериозно отношение към нас и това, че направи възможно, въпреки множеството перипетии, закупуването на нашата разкошна къща!"

Отзив от Силвия Момчилова-Георгиева агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Милена Колева
От Силвия Момчилова-Георгиева
За Брокер Милена Колева

""

Отзив от Ивайло Христов агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Валерия Николова
От Ивайло Христов
За Брокер Валерия Николова

""

Отзив от Радослав Желев агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Валерия Николова
От Радослав Желев
За Брокер Валерия Николова
Казвам се Плами Атанасова и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти Валерия Николова

"Изключително сме доволни от отношението и професионализма на брокер Валерия Николова! Страхотен човек, препоръчвам сърдечно!!! Точност, коректност ❤️и не на последно място преди всичко ЧОВЕК ❤!!!"

Отзив от Плами Атанасова агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Валерия Николова
От Плами Атанасова
За Брокер Валерия Николова

""

Отзив от Величко Иванов агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер Лена Копаранова
От Величко Иванов
За Брокер Лена Копаранова
Казвам се Симеон Баев и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти

"Ако търсите да закупите недвижим имот силно препоръчвам агенция за недвижими имоти Инвест Тайм. Изключително съм доволен от работата най-вече на Мартин Аргиров. Отдаден, коректен и точен, работи неуморно в защита на моите интереси, ,с което си спестих пари и време в търсене на подходящия имот за мен. Искрено благодаря!"

Отзив от Симеон Баев агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Симеон Баев
За Брокер
Казвам се Ева Леонова и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти

"Изключително доволна съм от коректната, бърза и точна работа на Мартин Аргиров, отношението, позитивизма, помощта и съветите, които получих. Много добър професионалист, който ми съдейства за да изпълня своя мечта!"

Отзив от Ева Леонова агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Ева Леонова
За Брокер
Казвам се Ивелина и Петър Божилови и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти

"Благодаря за коректността и отзивчивостта, която притежаваш в работата с клиентите! Дерзай все с този хъс и нека има множество клиенти така благодарни, както ние. Успех! "

Отзив от Ивелина и Петър Божилови агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Ивелина и Петър Божилови
За Брокер
Казвам се Пенка Ангелова 25.05.2022 и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти

"Здравей Мартине! Искам от сърце да ти Благодаря за всичко което направи за нас. Не съм очаквала, че има такива добросъвестни и отзивчиви брокери. Ти си един добър и най вече компетентен брокер, който много си обича работата и я върши с удоволствие. Вижда се по усмивката ти и за теб клиента е на първо място. Благодаря ти! Удоволствие беше да си наш брокер. Ще те препоръчвам на всеки на който му предстои да продава или купува. В мое лице имаш една приятелка повече! Желая ти да си жив и здрав, много щастлив и успехи в бизнеса!"

Отзив от Пенка Ангелова 25.05.2022 агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Пенка Ангелова 25.05.2022
За Брокер
Казвам се Живко Жеков и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти

"Бързо, точно и коректно съдействие. За 2 дена успя да намери офис за 300 евро/м2."

Отзив от Живко Жеков агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От Живко Жеков
За Брокер
Казвам се сем. Бахчеван и имам страхотен опит в продажбата на имоти с агенция за недвижими имоти във Варна и топ брокера на имоти

"В наши дни честността и почтеността са все по-рядко срещани добродетели, които обаче, не са излезли от мода и още са важни и ценни. Радвам се,  че имахме късмета в нашата сделка за покупко-продажба на къща да участва Мартин Аргиров, който от началото до край свидетелстваше честност, почтеност, загриженост за интересите на клиентите си и ние се чувствахме спокойни и уверени, че сделката ще бъде успешна и взаимноизгодна. С благодарност,"

Отзив от сем. Бахчеван агенция за недвижими имоти Invest Time и брокер
От сем. Бахчеван
За Брокер
Всички отзиви

Последно от Блога

Последни публикации от блога на Инвест Тайм

8 причини да станете брокер...

Не искате да работите в офис от 8 до 17 часа с фиксирана заплата под постоянен надзор? Защо не опитате като брокер на недвижими имоти? Ще ви посочим цели 8...

21.09.2022 support

Кой има достъп до вашето...

Едва ли се чувствате много комфортно, като знаете, че някой стриктно следи задълженията ви към различни кредитори, на каква стойност са, погасявате ли ги редовно, с какво закъснение и т....

30.08.2022 support

Кредитният регистър – какво представлява...

Задлъжнялостта и кредитната ви история са едни от факторите, които могат да попречат да получите финансиране при покупка на недвижим имот. Те подсказват на заемодателите дали могат, или не могат...

18.08.2022 support

Пазарна оценка за ипотечен кредит

При отпускане на ипотечен кредит банката ще иска да знае каква е пазарната оценка на имота, който предлагате като обезпечение. Оценяването само по себе си представлява остойностяване на недвижимата собственост....

05.08.2022 support

Само лихвата ли влияе на...

Броят на жилищните кредити продължава да расте, ръстът им надхвърли 18% през последната година. В основата на стремителното му нарастване е ниската лихва. И всички участници на пазара за недвижими...

27.07.2022 support

Защо е необходимо удостоверение за...

Удостоверението за данъчна оценка по чл. 264, ал. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс (ДОПК) е един от документите, без които не можете да приключите сделка за продажба на имот. Ще...

15.07.2022 support
Всички публикации

Научете първи за новите оферти

Получавайте актуална информация за пазара на недвижими имоти

Филтър

Тип имот

Не намирате това, което търсите? Обадете ни се!
Можем да го намерим за Вас!

гр. Варна, бул. Съборни 40

INVESTTIME