Real Estate company - Invest Time

Те търси

Нека израстваме заедно!

Ти си мотивиран и амбициозен – на правилното място си!

Ние разрастваме бизнеса си и търсим мотивирани и амбициозни хора, които искат да работят за себе си и да печелят повече. За нас няма значение дали имате опит или не. Ще ви обучим и ще ви помагаме.

Ще се ползвате от иновативен маркетинг и всички необходими инструменти за успешна работа. Ще ползвате най-съвременните технологии и ще имате достъп до всички нужни ресурси за вашия бизнес – маркетингови, обучителни и всякакви други. Ще имате постоянна подкрепа от ментор и коуч, които ще ви помагат да постигате високи резултати.

Всичко, което е необходимо, за да бъдете успешни, вече е изградено за вас, защото ние сме компания, създадена на първо място да привлича и създава най-продуктивните агенти.От вас се иска желание за успех, упорита работа и да обичате да общувате и да помагате на хората.

И така, ако искате да промените живота си,
станете брокер в агенция INVEST TIME!

Защо Invest Time?

Над 27 години агенция за недвижими имоти

Силен бранд

INVEST TIME е една от най-старите и уважавани агенции за недвижими имоти в гр. Варна. За последните 25 години сме помогнали на стотици варненци да продадат или да купят имот с помощта на нашите професионални агенти.

Системи на работа

Ще стъпите на опита на хиляди професионалисти и ще можете да използвате ноу-хау и изпитани системи за всяка стъпка в бизнеса си. Доказан бизнес модел за високи резултати. Прилагат се най-добрите практики на пазара, за да могат нашите брокери да следват успешните бизнес модели. Ние сме винаги в световните трендове!

Предприемач, не служител

При нас имате свобода да изявите своята инициативност и креативност и да развивате бизнеса си без ограничения. Високите проценти на подялба на комисионното възнаграждение Ви дават възможност да работите практически за себе си и да развивате свой собствен бизнес под търговската марка на INVEST TIME и в рамките на фирмените стандарти.

Тренинги и обучение

Целта ни е да имаме най-добре подготвените професионалисти в бранша. В INVEST TIME ще имате достъп до едни от най-добрите обучения в бранша, водени от трейнъри с над 10-годишен опит. Това ще Ви даде възможност да надградите знанията и уменията си, да изградите успешна кариера и да постигате много по-високи резултати. Ние се учим от най-добрите!

Високо заплащане

Стимулиращите схеми на заплащане стоят в основата на концепцията на INVEST TIME. Това привлича и задържа най-добрите професионалисти. При нас имате възможност да получавате без такси към агенцията до 80% от комисионното възнаграждение по нарастваща скала в зависимост от резултатите плюс бонуси от поделяне на печалбата на фирмата. Така практически работите за себе си без таван на доходите.

Проактивен маркетинг

Мащабен и иновативен маркетинг в подкрепа на бизнеса достигащ до максимален брой клиенти! Силното маркетингово присъствие е от ключово значение за Вашия успех. За Вас ще работят едни от най-добрите маркетингови специалисти. Ще разполагате с Дизайн център с готови за ползване професионални маркетингови образци и много други съвременни маркетингови инструменти.

Технология

Като създаваме модерни технологични инструменти за агентите си, ние се грижим те да се фокусират върху това, което правят най-добре – да продават имоти! Благодарение на тези инструменти ще пестите време, ще организирате бизнеса си много по-ефективно и ще поддържате по-лесно контакт с клиентите си.

Професионални брокери

Всички наши брокери са обучени професионалисти на пълен работен ден и са избрали да градят успешен собствен бизнес и кариера. Ще работите рамо до рамо с най-добрите! Присъедините ли се към екипа ни, вие ставате част от голямо семейство, където всички работят на високи обороти, но в същото време винаги се подкрепят и си помагат.

Пасивен доход

Ние вярваме, че всеки агент на INVEST TIME има право на дял от печалбите на компанията. Това няма да Ви струва нищо и можете да получавате пари в банковата си сметка всеки месец! Всички агенти имат възможност да участват като привличат други талантливи агенти в екипа.

Знаем как да Ви направим успешни

Ти си мотивиран и амбициозен – на правилното място си!

Ако полагате усилия и работите, тук ще имате най-високото възнаграждение без таван на доходите. Никога няма да ви е скучно. Постоянно ще се развивате и ще учите нови неща.

Работата Ви ще е динамична и разнообразна. Ще Ви удовлетворява, защото помагате на хората в един много важен и труден процес, като покупката или продажбата на имот. Ще работите за себе си и ще имате пълна свобода.

Ако мислите, че имате талант в продажбите или искате да се научите и сте готови да положите необходимите усилия, за да успеете ние ще ви подкрепим

Свържете се с нас

Какво е да си брокер на недвижими имоти?

Ти си мотивиран и амбициозен – на правилното място си!

  • Основната задача на агентa на недвижими имоти от INVEST TIME е придобиване на клиенти и сключване на сделки с недвижими имоти, подписване на ексклузивни споразумения и маркетинг на недвижими имоти, обслужване на клиентите за успешно завършване на сделкитe.
  • Агентите на недвижими имоти трябва да имат висока степен на етика. Доверието и изграждането на взаимоотношения са ключови за успеха. Работата като агент на недвижими имоти предполага постоянен контакт с хората, изисква много отдаденост и умения за комуникация.
  • Агентите на недвижими имоти изграждат своя марка и имидж на местния пазар, превръщат се в професионалисти в своята дейност.
  • Агентът на недвижими имоти често помага при изготвянето на договори, писма, предложения, участва в преговори, съветва по много въпроси, свързани с продажба, покупка или наемане на имот.
  • Необходимите знания и умения за работа като агент на недвижими имоти в INVEST TIME се придобиват по време на първоначалното обучение, което предоставяме. Въпреки това, работата в тази индустрия изисква непрекъснато образование и информираност. Това е професия за тези, които обичат да учат.

Ние не Ви предлагаме работа с шеф и топло работно място. При нас ще можете да изградите кариера, като развиете свой собствен бизнес, ползвайки силния бранд, най-добрите обучения в бранша, постоянна подкрепа от професионалисти, които ще споделят с Вас своя опит и оферти. Недвижимите имоти могат да бъдат много удовлетворяваща и доходоносна кариера.

Присъединете се към най-добрите и постигнете изключителни резултати!
Кандидатствайте още сега!

Изпрати ни кандидатурата си

Напиши ни защо си подходящ за тази работа и ни изпрати CV-то си

  • Качи CV или Мотивационно писмо
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Филтър

Тип имот

Не намирате това, което търсите? Обадете ни се!
Можем да го намерим за Вас!

гр. Варна, бул. Съборни 40

INVESTTIME