Real Estate company - Invest Time

Те търси

Нека израстваме заедно!

Ти си мотивиран и амбициозен – на правилното място си!

Ние разрастваме бизнеса си и търсим мотивирани и амбициозни хора, които искат да работят за себе си и да печелят повече. За нас няма значение дали имате опит или не. Ще ви обучим и ще ви помагаме.

Ще се ползвате от иновативен маркетинг и всички необходими инструменти за успешна работа. Ще ползвате най-съвременните технологии и ще имате достъп до всички нужни ресурси за вашия бизнес – маркетингови, обучителни и всякакви други. Ще имате постоянна подкрепа от ментор и коуч, които ще ви помагат да постигате високи резултати.

Всичко, което е необходимо, за да бъдете успешни, вече е изградено за вас, защото ние сме компания, създадена на първо място да привлича и създава най-продуктивните агенти.От вас се иска желание за успех, упорита работа и да обичате да общувате и да помагате на хората.

И така, ако искате да промените живота си,
станете брокер в агенция INVEST TIME!

Защо Invest Time?

Над 30 години агенция за недвижими имоти

Силен бранд

INVEST TIME е една от най-старите и уважавани агенции за недвижими имоти в гр. Варна. За последните 25 години сме помогнали на стотици варненци да продадат или да купят имот с помощта на нашите професионални агенти.

Системи на работа

Ще стъпите на опита на хиляди професионалисти и ще можете да използвате ноу-хау и изпитани системи за всяка стъпка в бизнеса си. Доказан бизнес модел за високи резултати. Прилагат се най-добрите практики на пазара, за да могат нашите брокери да следват успешните бизнес модели. Ние сме винаги в световните трендове!

Предприемач, не служител

При нас имате свобода да изявите своята инициативност и креативност и да развивате бизнеса си без ограничения. Високите проценти на подялба на комисионното възнаграждение Ви дават възможност да работите практически за себе си и да развивате свой собствен бизнес под търговската марка на INVEST TIME и в рамките на фирмените стандарти.

Тренинги и обучение

Целта ни е да имаме най-добре подготвените професионалисти в бранша. В INVEST TIME ще имате достъп до едни от най-добрите обучения в бранша, водени от трейнъри с над 10-годишен опит. Това ще Ви даде възможност да надградите знанията и уменията си, да изградите успешна кариера и да постигате много по-високи резултати. Ние се учим от най-добрите!

Високо заплащане

Стимулиращите схеми на заплащане стоят в основата на концепцията на INVEST TIME. Това привлича и задържа най-добрите професионалисти. При нас имате възможност да получавате без такси към агенцията до 80% от комисионното възнаграждение по нарастваща скала в зависимост от резултатите плюс бонуси от поделяне на печалбата на фирмата. Така практически работите за себе си без таван на доходите.

Проактивен маркетинг

Мащабен и иновативен маркетинг в подкрепа на бизнеса достигащ до максимален брой клиенти! Силното маркетингово присъствие е от ключово значение за Вашия успех. За Вас ще работят едни от най-добрите маркетингови специалисти. Ще разполагате с Дизайн център с готови за ползване професионални маркетингови образци и много други съвременни маркетингови инструменти.

Технология

Като създаваме модерни технологични инструменти за агентите си, ние се грижим те да се фокусират върху това, което правят най-добре – да продават имоти! Благодарение на тези инструменти ще пестите време, ще организирате бизнеса си много по-ефективно и ще поддържате по-лесно контакт с клиентите си.

Професионални брокери

Всички наши брокери са обучени професионалисти на пълен работен ден и са избрали да градят успешен собствен бизнес и кариера. Ще работите рамо до рамо с най-добрите! Присъедините ли се към екипа ни, вие ставате част от голямо семейство, където всички работят на високи обороти, но в същото време винаги се подкрепят и си помагат.

Пасивен доход

Ние вярваме, че всеки агент на INVEST TIME има право на дял от печалбите на компанията. Това няма да Ви струва нищо и можете да получавате пари в банковата си сметка всеки месец! Всички агенти имат възможност да участват като привличат други талантливи агенти в екипа.

Знаем как да Ви направим успешни

Ти си мотивиран и амбициозен – на правилното място си!

Ако полагате усилия и работите, тук ще имате най-високото възнаграждение без таван на доходите. Никога няма да ви е скучно. Постоянно ще се развивате и ще учите нови неща.

Работата Ви ще е динамична и разнообразна. Ще Ви удовлетворява, защото помагате на хората в един много важен и труден процес, като покупката или продажбата на имот. Ще работите за себе си и ще имате пълна свобода.

Ако мислите, че имате талант в продажбите или искате да се научите и сте готови да положите необходимите усилия, за да успеете ние ще ви подкрепим

Свържете се с нас

Какво е да си брокер на недвижими имоти?

Ти си мотивиран и амбициозен – на правилното място си!

  • Основната задача на агентa на недвижими имоти от INVEST TIME е придобиване на клиенти и сключване на сделки с недвижими имоти, подписване на ексклузивни споразумения и маркетинг на недвижими имоти, обслужване на клиентите за успешно завършване на сделкитe.
  • Агентите на недвижими имоти трябва да имат висока степен на етика. Доверието и изграждането на взаимоотношения са ключови за успеха. Работата като агент на недвижими имоти предполага постоянен контакт с хората, изисква много отдаденост и умения за комуникация.
  • Агентите на недвижими имоти изграждат своя марка и имидж на местния пазар, превръщат се в професионалисти в своята дейност.
  • Агентът на недвижими имоти често помага при изготвянето на договори, писма, предложения, участва в преговори, съветва по много въпроси, свързани с продажба, покупка или наемане на имот.
  • Необходимите знания и умения за работа като агент на недвижими имоти в INVEST TIME се придобиват по време на първоначалното обучение, което предоставяме. Въпреки това, работата в тази индустрия изисква непрекъснато образование и информираност. Това е професия за тези, които обичат да учат.

Ние не Ви предлагаме работа с шеф и топло работно място. При нас ще можете да изградите кариера, като развиете свой собствен бизнес, ползвайки силния бранд, най-добрите обучения в бранша, постоянна подкрепа от професионалисти, които ще споделят с Вас своя опит и оферти. Недвижимите имоти могат да бъдат много удовлетворяваща и доходоносна кариера.

Присъединете се към най-добрите и постигнете изключителни резултати!
Кандидатствайте още сега!

Изпрати ни кандидатурата си

Напиши ни защо си подходящ за тази работа и ни изпрати CV-то си

  • Качи CV или Мотивационно писмо
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Филтър

Тип имот

Не намирате това, което търсите? Обадете ни се!
Можем да го намерим за Вас!

гр. Варна, ул. “Братя Шкорпил”
26А, ет. 4, офис 16-17

INVESTTIME
Обади се