Продай с

Продай имот с Агенция за недвижими имоти Invest Time

Желаете да продадете имота си?

Това може да отнеме много време и средства

Като продавач, за Вас е важно да продадете имота си бързо и на възможно най-висока цена. Научете как!

Повечето хора смятат, че най-добрият начин е да пуснат обява в порталите за имоти и да чакат брокери и частни лица да ги потърсят. Резултатът е, че наистина им звънят много брокери и не толкова много частни лица и в началото интересът към имота е голям. Ако нищо не се случи в рамките на първите дни или седмици, този интерес внезапно стихва. Който се е интересувал от имота, вече го е видял и ако не го е купил си търси нови оферти, а брокерите са ви забравили, защото всъщност са твърде заети и нямат време да обръщат еднакво внимание на всички оферти или пък са заети с новите предложения, които излизат на пазара.

Резултатът е, че вие чакате напрегнато, мислейки че всички работят за Вас, а всъщност никой не го прави. Минава време, имотът се застоява и тогава купувачите се питат какво му има щом толкова брокери го продават и никой не го купува. Започват да ви предлагат все по-ниски цени ако въобще ви направят предложение. Никой не се грижи за Вашите интереси. Изглежда сте попаднали в омагьосан кръг – цената Ви пада, губите пари, губите време, продажбата се проточва и краят не се вижда.

Как да избегнете всичко това? Лесно! Преди да пуснете обява ни се обадете и се посъветвайте с наш брокер. Консултацията е безплатна и всеки от нас ще Ви помогне с удоволствие! Дори да сте пуснали обява и всичко описано по-горе вече да се случва – не се отчайвайте! Има изход! Обадете се!

Всички наши брокери са отлично обучени и имат нужните познания, умения, ресурси и опит да продадат имота Ви при най-добри условия за Вас. Ще имате компетентен и доверен съветник на своя страна! Ще имате професионалист, който се бори за Вашите интереси. Не случайно нашето мото е, че ние сме Вашият личен брокер!

Изберете брокер и се обадете!

Какво ще направим за Вас?

Въз основа на Вашите нужди и данните за местния пазар на недвижими имоти, Вашият брокер от INVEST TIME ще излезе с ценова стратегия за продажбата на Вашия имот на възможно най-високата продажна цена, която пазарът позволява.

Агентът на INVEST TIME ще:

 • Изготви сравнителен анализ на пазара, който показва последните съпоставими продажби и търсене на жилища във вашия район за този тип имоти.
 • Говори с Вас, за да разбере нуждите Ви и сроковете за продажба.
 • Ще Ви разясни пазарните механизми и ще Ви помогне заедно да вземете решение за най-добрата цена, с която имотът Ви да излезе на пазара, така че да печелите, а не да губите пари.
 • Ще изготви стратегия за продажба и ще използва всички необходими инструменти, за да достигне имотът Ви до възможно най-много заинтересовани купувачи, за да получите най-добрите оферти.
 • Ще Ви даде съвети за подобрения, с които да постигнете по-добра цена и повече интерес от купувачите.
 • Ще преговаря от Ваше име и ще защитава цената Ви и всички други условия по продажбата.
 • Ще Ви съветва и ще бъде до Вас през цялото време.
 • Ще Ви помогне с необходимата документация.
 • Ще реши всеки възникнал казус.
 • Ще помогне с финансирането на покупката на купувачите ако е необходимо.
 • Ще изготви предварителен и окончателен договор с всички условия, отговарящи на Вашите интереси и ще следи плътно целия процес до прехвърлянето на собствеността и получаването на цената на имота.

И така, искате ли по-скоро да продадете имота си?

Плюсове на ексклузивното предлагане

Какво получавате, доверявайки имота си на брокер на INVEST TIME?

Ние не чакаме купувачите да дойдат при нас. Ние отиваме при тях! Вашият брокер ще изготви индивидуален маркетингов план за продажбата на имота Ви, като впрегне всички необходими ресурси, за да достигне имота Ви до възможно най-много заинтересовани купувачи. Така постигаме по-бърза продажба и по-висока цена.

Ето част от това, което ще направим за Вас:

Рекламни табели и знаци

Ние, от INVEST TIME, правим всичко възможно имотът Ви да бъде забелязан. Поставяме транспаранти, табели и знаци, които са разпознаваеми и към които купувачите се отнасят с доверие.

Имейл кампании

Информация за имота Ви ще достигне до огромна база данни от хора, които получават нашия месечен бюлетин с ексклузивни предложения.

Ние знаем как да представим Вашият имот

Брокерите на INVEST TIME знаят как да заснемат Вашият имот, за да го представят в най-добрата му светлина. По-добрите професионални снимки привличат повече интерес.

Флаери и брошури

Ще предложим Вашия имот на възможно най-голям брой клиенти, като ги снабдим с подробна информация и снимки.

Онлайн кампании

Известно е, че повечето хора черпят информация и взимат решение въз основа на информацията в интернет. Ние се грижим Вашият имот да бъде там, където купувачите търсят информация.

Видео представяне

Ще заснемем видео с имота Ви и ще го промотираме по всички канали. По последни проучвания над 50% от онлайн потребителите предпочитат да гледат видео.

Нашите резултати

Брокерите на INVEST TIME са експерти в сферата на недвижимите имоти и квалифицирани да преговарят. Ние сме отговорни да предоставим най-добрите резултати, с които да сте доволни и никога няма да Ви принудим да направите лесна продажба.

Нашият бизнес е основан на препоръки от доволни клиенти и ние задължително ще се погрижим Вие да сте един от тях!

Защо да продадете с Invest Time?

Над 27 години агенция за недвижими имоти

Защо да купите с Invest Time - 1

Продайте имота си на по-висока цена

Нашите агенти имат нужните опит, подготовка и инструменти и знаят как да постигнат възможно най-високата продажна цена за Вашият имот. Изберете внимателно своят личен брокер!

Защо да купите с Invest Time - 2

Спестете пари и време с по-добри решения

Повечето продавачи губят пари, без дори да знаят, вземайки погрешни решения за продажбата на имота си. Не правете тази грешка! Изберете съветник на Ваша страна – брокер от INVEST TIME!

Защо да купите с Invest Time - 3

Продаваме по-бързо от очакваното

За всички брокери е известно, че имоти, които се застояват на пазара, се продават по-трудно и на цена под пазарната. Доверете се на нашия опит и знания. Ние знаем как да го постигнем!

Офертиране и затваряне на сделката

Офертиране и затваряне на сделката

Ние защитаваме Вашите интереси

Нашата работа не свършва с това да получим едно предложение за покупка на Вашият имот. Ние ще се погрижим до получите повече предложения, за да не Ви се наложи да правите отстъпки в цената.

Освен че ще направим мащабен маркетинг ние ще предложим имота Ви на брокерите от всички агенции, за да получим множество оферти и да постигнем по-висока продажна цена за Вас!

Безплатна консултация

Ние от Инвест Тайм помагаме на нашите клиенти

Получете безплатна конултация с наш брокер

 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Безплатна консултация Invest Time

Свържи се с нас

Брокер на Инвест Тайм ще се свърже с Вас и ще Ви помогне

 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Филтър

Тип имот

Не намирате това, което търсите? Обадете ни се!
Можем да го намерим за Вас!

гр. Варна, ул. “Братя Шкорпил”
26А, ет. 4, офис 16-17

INVESTTIME
Обади се