Довериха ни се над 8000+ доволни клиенти

Клиентите на Инвест Тайм споделят

facebook review

Синан е много компетентен, коректен и надежден брокер, на който можете да се доверите на 100% ТОП професионалист и човек!!!

Антон Илиев - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Антон Илиев Брокер

facebook review

Миленка, освен професионалист е и добър приятел, с който лесно и безпроблемно преминах през целият процес по покупко-продажба! Има дарба да предразполага хората. Можете напълно да и се доверите!

Антон Атанасов - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Антон Атанасов Брокер

facebook review

Прекрасен човек! Много общителна и усмихната. За мен има много много малко професионалисти в тази област и Милена е една от тях. Не мисли само и само да продаде или да те набута с нещо. Браво и благодаря!

Рамин Гулиев - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Рамин Гулиев Брокер

facebook review

Г-жа Петрова подходи към нашия казус със завиден професионализъм. Предполагам, че всички брокери в Инвест Тайм минават специални обучения. Искам да кажа, че съм силно впечатлен! За следващата сделка ще разчитам отново на Мариета.

Йордан Василев - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Йордан Василев Брокер

facebook review

Благодарим за помощта и търпението при избор на апартамент. Стилиян ни показа много апартаменти, като винаги се съобразяваше с нашето работно време и беше много подготвен с детайлна информация, която нямаше как да получим по друг начин.

Красимир Николов - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Красимир Николов Брокер Стилиян Рашев

facebook review

Алена Светлакова е много добър брокер на недвижими имоти. Даде ни голям избор, обясни плюсовете и минусите на всяка оферта и заедно стигнахме до правилното решение.

Борислава Антонова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Борислава Антонова Брокер

facebook review

Прекарал съм доста време в чужбина, там брокерите са на много високо ниво, но не колкото брокерите от Инвест Тайм. Благодаря на Богдан за съдействието, ще правим бизнес отново!

Полин Димитров - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Полин Димитров Брокер Богдан Димитров

facebook review

Валентина е уникален брокер! Отдели ни даже повече от нужното внимание и остана с нас до края на процеса по покупката на имота. Благодаря!

Александра Стефанова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Александра Стефанова Брокер Валентина Димитрова

facebook review

Лесно може да се види безценнния опит натрупан с годините. Г-жа Иванова предложи решение на всеки казус още по време на първия разговор, благодарим за съдействието!

Цветан Симеонов - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Цветан Симеонов Собственик Дарина Иванова

facebook review

Благодаря на г-жа Нина Арнаудова за вниманието, което ни обърна. От нея струи професионализъм и прекрасно отношение. Тя и екипа на Инвест Тайм решиха проблеми при покупката на имот, които други агенции преди това не можаха.

Григор Найденов - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Григор Найденов Собственик

facebook review

Искам да изкажа своята благодарност към нашия брокер Деян Давидов за коректното и професионално отношение. Деян ни представи страхотно обслужване по отношение на отдавания от нас апартамент като задоволи всички наши изисквания и очаквания. Удоволствие е да се работи с такива професионалисти в сферата на имотите.

Ангел Георгиев - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Ангел Георгиев Брокер Деян Давидов

facebook review

Уважаеми г-н Давидов, приемете нашите искрени благодарности във връзка с вашата професионална и всеотдайна помощ относно продажбата на недвижимия ни имот в град Варна. Признателни сме Ви за това, че направихте целия процес неусетен и лесен за нас. Препоръчваме лично Вас като брокер, както и вашата агенция за недвижими имоти (Инвест тайм) на всички клиенти, които търсят професионализъм и коректно отношение към тях.

Николай и Славка - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Николай и Славка Брокер Деян Давидов

facebook review

Яна Николова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Яна Николова Брокер Валерия Николова

facebook review

Имах добър късмет да се свържа с брокер като Милена Колева. Приветлива и лъчезарна, тя дава всичко от себе си, за да е в услуга на клиента. Работи открито и със сърце. Определено лекотата, с която общува, говори за увереност и опит на пазара, като добавим и личното ѝ отношение към всеки случай, тя е незаменим партньор в процесите, свързани с покупка/продажба на недвижим имот.

Мария Христова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Мария Христова Брокер

facebook review

Милена Колева е отличен професионалист и човек. Тя направи възможно закупуването на имот с много усложнения относно собствеността и документацията. Много търпелива, отзивчива и професионално подготвен брокер с отлични комуникативни качества, които ние оценяваме високо и с удоволствие ще продължим да работим именно с нея и с никой друг. Благодарим ти Милена, за приятелското и сериозно отношение към нас и това, че направи възможно, въпреки множеството перипетии, закупуването на нашата разкошна къща!

Силвия Момчилова-Георгиева - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Силвия Момчилова-Георгиева Брокер

facebook review

Ивайло Христов - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Ивайло Христов Брокер Валерия Николова

facebook review

Радослав Желев - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Радослав Желев Брокер Валерия Николова

facebook review

Изключително сме доволни от отношението и професионализма на брокер Валерия Николова! Страхотен човек, препоръчвам сърдечно!!! Точност, коректност ❤️и не на последно място преди всичко ЧОВЕК ❤!!!

Плами Атанасова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Плами Атанасова Брокер Валерия Николова

facebook review

Величко Иванов - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Величко Иванов Брокер

facebook review

Мила Лена,

Макар и малко късно, бих искала да изкажа моите благодарности за твоята добре свършена работа. Аз бях твой клиент 3 пъти и имах възможността да те опозная като професионалист и като човек.Помня първата сделка, която за мен беше наистина първа, задавах стотици въпроси, някои, от които по няколко пъти, а ти имаше търпението / достойно за възхищение/ да отговаряш. По всяко време на линия, никога не закъсняваща или отменяща среща. Максимално коректна към двете страни, готова винаги да помогне със съвет, документи и всичко необходимо, за да се увенчае една сделка с успех. Лъчезарността и топлотата ти карат човек да се чувства спокоен , че работи с теб. Винаги бих те препоръчала, а аз, ако се наложи пак твоя професионализъм бих потърсила. Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!

Зорка Балтаян - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Зорка Балтаян Брокер

facebook review

Звезделина Стоева-Хаджиева - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Звезделина Стоева-Хаджиева Брокер Деян Давидов

facebook review

Снежанка Колева - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Снежанка Колева Брокер Деян Давидов

facebook review

Ползвахме услугите на компания „Инвест Тайм“ и най-вече на Деян Давидов, който беше нашият брокер, в началото на 2020 г. Самата компания ни бе препоръчана от няколко приятели като коректна, поддържаща подготвени брокери, предоставяща проверени оферти така, че да не ти губи времето. За нас това беше важно, тъй като не сме от Варна. От все сърце потвърждавам, че препоръките се сбъднаха. Брокерите и мениджърите на „Инвест Тайм“ ни посрещнаха с професионални въпроси, без коментари „по принцип“, отзивчиви и подготвени с документи и информация при всяко посещение в офиса им. Деян Давидов правилно беше оценил какво търсим и нашите огледи (все в извънработно за него, но в удобно за нас, време) бяха кратки и насочени. Изключително точен за срещите, винаги подготвен за подробностите и евентуално проблемите по имота, с обективно отношение към предлаганата оферта. Не ни е подвеждал да изберем един пред друг имот – посочваше минуси и плюсове, даваше ни допълнително информация, срещаше ни директно с инвеститора, със собственика. Отне ни дни да преценим и изберем нашия имот. Определено бих препоръчала, както и препоръчвам на всеки, който е имал нужда от такава услуга, както Деян, така и „Инвест Тайм“. Обикновено се пристъпва с ужас към процеса на смяна и избор на жилище за закупуване или за наемане. Е, с тези хора процесът по избора му върви гладко и смислено!

Желаем на Деян и на целия екип на „Инвест Тайм“ много здраве, успехи и спорна работа!

С уважение,

сем. Попови, София - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

сем. Попови, София Брокер Деян Давидов

facebook review

Благодарим искрено на Деян Давидов – брокер към Инвест тайм Варна, за съдействието което ни оказа при закупуване на нашето жилище. Изключително сме доволни от неговия професионализъм и за коректното му отношение при търсене на имот. Още при първия ни телефонен разговор той много точно разбра нашите критерии и изисквания, макар че в интерес на истината и ние не знаехме какво точно искаме. Той перфектно ни ориентира в настоящата ситуация на пазара, и най-важното не загуби надежда, че ще намерим това което търсим, защото ние доста се бяхме поотчаяли. Непрекъснато ни изпращаше нови обяви и предложения, съвсем търпеливо се отнесе към нашите промени в изискванията. При финализиране на сделката ни оказа пълно съдействие и ни запозна с всички подробности и особености. Много се радваме, че работихме с него и за нас вече той не е само добър брокер, но и добър приятел. Благодарим за тази отзивчивост и сътрудничество! С удоволствие го препоръчваме на всеки, който има нужда от добър брокер. Пожелаваме му да е все така отзивчив, коректен и любезен, много да е здрав и много успехи в бъдеще!

С уважение,

Катя и Наско Шалаверови - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Катя и Наско Шалаверови Брокер Деян Давидов

facebook review

Не те познавахме, но още от първата ни среща ти повярвахме и решихме да ти се доверим!  Доверихме ти се, дадохме ти ключа за апартамента да го рекламираш! Доверихме ти се и те упълномощихме да сключиш сделка и продадеш жилището ни и докато се усетим…ти го продаде!

Адмирации! Много си добър и можеш да си сигурен, че ако ни се наложи, пак бихме избрали теб!

Бъди здрав и смело нагоре по стълбата на йерархията…до върха! Ще успееш, защото си много добър!

Валя и Сашо - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Валя и Сашо Брокер Деян Давидов

facebook review

Искам да изразя сърдечна благодарност на брокера Деян Давидов за неговата работа. Благодаря Ви за търпението което проявихте към мен и качествено ме ориентирахте в избора на имот. Благодаря за доброто и уважителното отношение. 

Пожелавам на Вас и целия екип мир, здраве и взаиморазбираемост.

С уважение,

Марина Петрова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Марина Петрова Брокер Деян Давидов

facebook review

В качеството ни на клиенти на  Агенция Инвест Tайм  гр. Варна и в частност на Г-н  Деян Давидов, искаме да изкажем благодарността си за коректността и професионализма, с които ни помогна да придобием желаното от нашето семейство жилище. 

За пръв път получихме обслужване от страна на агент на недвижими имоти, с което спечели доверието ни и ни помогна да направим правилният избор при покупката на имота.

Г-н Давидов промени негативните ни нагласи за професията „Брокер  Недвижими имоти„ с отдадеността си на работата  и грижата за клиента.

Искрено препоръчваме Г-н Диян Давидов, човек на когото можеш да се довериш при покупка на недвижим имот, без да се притесняваш, че ще бъдеш подведен.

Сем. Десподови - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Сем. Десподови Брокер Деян Давидов

facebook review

Изключително сме доволни от Синан – ерудиран, компетентен в областта на недвижимите имоти, добър професионалист и много възпитан. Благодарим за отношението!

Анна Кондакова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Анна Кондакова Брокер

facebook review

Дано да има повече такива всеотдайни брокери като теб, Синан! Ще се радвам, ако се наложи пак ти да си нашият брокер!

Андрей Киров - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Андрей Киров Брокер

facebook review

Синан е изключителен професионалист! Съблюдава търсенето на клиента до последния детайл. Удоволствие е да се работи с такъв брокер.

Христина Христова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Христина Христова Брокер

facebook review

Когато имаш интелигентен и находчив брокер, на когото да разчиташ, сделките са винаги перфектни! Бързо и чудесно свършена работа! Благодарим ти Синан! Ти си нашият брокер!

Таня Господинова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Таня Господинова Брокер

facebook review

Изключително доволни сме от отношението, както и от това, че Синан много бързо разбра какво точно търсим! Винаги е готов да помогне и да съдейства, за което сме му безкрайно благодарни.

Таня Келешева - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Таня Келешева Брокер

facebook review

Много сме доволни от съвместната ни работа с Пламена Енчева. Изключителен човек и професионалист. Отговори на всичките ни въпроси и намери най-добрата оферта за нас. Горещо я препоръчваме. Благодаря!

Георги Батанов и Тоня Петрова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Георги Батанов и Тоня Петрова Брокер

facebook review

Имах големи притеснения относно тегленето на ипотечен кредит, които се изпариха веднага след консултацията ми с Пламена. Тя наистина е много веща в сферата и освен това действа бързо и експедитивно! Беше до мен до самия финал и благодарение на нея изтеглих кредит при много изгодни условия.

Можете да и се доверите! 

Кирил Иванов - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Кирил Иванов Брокер

facebook review

Изключително доволна съм от Пламена! Тя ме консултира и съпроводи през целият процес по усвояването на кредита. Тъй като за пръв път се сблъсквах с това, аз самата имах много неясноти и въпроси, но тя ми отговаряше компетентно на всеки един. 

Благодаря ти, Плами!

Валентина Петрова - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

Валентина Петрова Брокер

facebook review

Преди две години с моят съпруг решихме да си купим собствено жилище. Трябваше да ползваме ипотечен кредит и срещнахме много адекватно съдействие от Пламена Енчева. Тя проучи подробно всички наши опции, насочи ни към най-добрата банка и получихме най-добрите условия. Благодарим за съвместната работа и с удоволствие отново бихме се обърнали към Invest Time

сем. Колеви - Агенция за недвижими имоти Варна - Invest Time

сем. Колеви Брокер

Още отзиви

Научете първи за новите оферти

Получавайте актуална информация за пазара на недвижими имоти

Филтър

Тип имот

Не намирате това, което търсите? Обадете ни се!
Можем да го намерим за Вас!

гр. Варна, ул. “Братя Шкорпил”
26А, ет. 4, офис 16-17

INVESTTIME
Обади се