Жилищна сграда „Бриз Хоумс“ – Най-новото бижу в центъра на квартал Бриз, Варна

19.05.2021 support
Жилищна сграда „Бриз Хоумс“ – Най-новото бижу в центъра на квартал Бриз, Варна - Агенция за недвижими имоти Варна – Invest Time

Ново строителство, високо качество и разкошна панорамна гледка. Новата жилищна сграда „Бриз Хоумс“ предоставя уникално съчетание между спокойствие и това да бъдете винаги в центъра на събитията.

Независимо дали си търсите апартамент или просто ви е любопитно, гарантираме че ще ви бъде интересно да се запознаете отблизо с модерната архитектура, разположението на апартаментите и купищата съвременни удобства, които сграда предлага. 

Предстои да ви представим жилищна сграда „Бриз Хоумс“, построена от доказалият се във времето строител Спедстрой ЕООД.

Повече за „Бриз Хоумс“ – Домът на Вашите мечти

Отвън жилищна сграда „Бриз Хоумс“ е символ на съвременната архитектура и строителство, с топлоизолирана и вентилируема фасада. Здравината е гарантирана чрез масивна монолитна стоманобетонова конструкция, отговаряща изцяло на всички европейски стандарти.

Основните колони са така разпределени, че да осигуряват свободно пространство във вътрешността на апартаментите, минавайки главно през стените. Покривът е плосък и е топло, хидро и пароизолиран.

Отвътре апартаментите на „Бриз Хоумс“ са с отлично разпределение. Сградата е на 17 етажа и включва 169 просторни, уютни и съвременно оптимизирани апартамента. Първият и вторият етаж от сградата са предназначени за търговски помещения, магазини и офиси.

В „Бриз Хоумс“ се влиза през луксозна блиндирана врата. Всички останали интериорни врати, водещи към апартаментите са луксозни и подбрани в идентичен цвят с монтираната алуминиева дограма с трислоен стъклопакет.

Отвътре апартаментите са готови за интериорно обзавеждане – стените са с гипсова мазилка, подът е шпаклован, а таваните са с окачено скрито осветление. Завършваме интериорното представяне с поглед върху балконите.

Те са хидроизолирани и с подова настилка от мразоустойчив гранитогрес. Осветлението е „скрито“, чрез модерен окачен таван.

Удобства, които сградата предоставя

Винаги, когато си търсите апартамент си изготвяте списък със задължителни условия и удобства, които трябва да ви предостави. Ако едно или няколко не бъдат налице, мястото автоматично отпада. „Бриз Хоумс“ е жилищна сграда, построена от строител, чиято основна мисия е да предостави на клиентите си точните условия и удобства, от които те се нуждаят и търсят.

Ето защо жилищната сграда е готова да отговори на всяко ваше изискване. Да видим какви са нейните многобройни предимства:

Асансьори

„Бриз Хоумс“ разполага с високотехнологични асансьори, движещи се с оптимална скорост и осигуряващи плавно потегляне и спиране.

Те са с луксозни кабини и автоматични врати и са снабдени с допълнителни агрегати, осигуряващи движение до кабина дори и в случай на прекъсване на електрозахранването.

Домофонна инсталация

За по-голямо удобство на живущите е предвиден домофон, с монтирано домофонно табло, разположено до входната врата, на което по желание може допълнително да се монтира и видеодомофон.

Подземен паркинг и надземни паркоместа

За живущите в сградата са предвидени общо 170 подземни паркоместа. Отделно в самият двор на „Бриз Хоумс“ е предвиден открит паркинг с 25 места.

Пред самата сграда ще бъдат разположени допълнителни 20 паркоместа, предназначени за клиенти на търговските помещения.

Климатизация и отопление

Още при строителството, инженерите са помислили за инсталацията на климатик от бъдещият купувач и са предвидили тръбни трасета с включени обособени места за монтаж на външното и вътрешното тяло на климатика.

Цялостна електрическа и ВИК инсталация

В „Бриз Хоумс“ можете да се включите към абсолютно всеки оператор в района за високоростен интернет и телевизия.

Отделно е предвидена инсталация за кабелна телевизия, монтирани са електромери и водомери с дистанционно отчитане, както и всички елетроинсталационни материали по апартаментите. 

Водопроводните тръби са изработени от полипропилен, които не корозират и не задържат котлен камък и отлагания. Тръбите на канализационната инсталация „безшумни“, а отвеждащата водата инсталация от балконите е скрита. Сградата разполага със собствена дъждовна и фекална канализация.

  • Отлична вентилация

Всички санитарни помещения в апартаментите и търговските обекти са снабдени със смукателни вентилатори, активиращи се автоматично при натискане на ключа за осветлението.

Навсякъде из сградата, където не е осигурена възможност за директно проветряване са осигурени вентилационни отвори, включително и за подземният паркинг, които осигуряват свеж въздух.

Обособени терени за отдих

В дворът на „Бриз Хоумс“ ще бъде изградена озеленена зона за отдих с детска площадка, подходящи за отмора и раздумка със съседи и приятели сред спокойствието на природата.

Отлична локация

Жилищна сграда „Бриз Хоумс“ се намира в един от най-предпочитаните за живеене квартали във Варна – квартал Бриз, на бул. „Васил Левски“.

Тук е районът с най-голямо струпване на магазини, заведения за хранене, развлечения, кътчета за отдих и разходки. Само на няколко минути пеша се намира Морската градина и парк-паметникът на българо-съветската дружба.

В непосредствена близост до сградата се намират множество магазини, хипермаркет, фитнес и тенис корт, места за отдих и едни от най-елитните училища и гимназии, сред които и филиал на Шуменският университет.

Кои са Спедстрой ЕООД?

За да разберем повече за сградата и нейните възможности, първо трябва да обърнем поглед към компанията, отговорна за нейното построяване. „Бриз Хоумс“ е построена от строително-инвестиционната компания Спедстрой ЕООД, известна с над 15 годишният си опит в създаването на съвременни и функционални сгради, предоставящи всички необходими удобства за спокоен и модерен живот.

Компанията изцяло залага на своите традиции, които се открояват от всеки техен успешно завършен проект. Всяка построена от Спедстрой сграда отговаря напълно на всички стандарти и изисквания и в момента е дом на стотици хора, избрали да се доверят на строителя.

Жилищна сграда „Бриз Хоумс“ е най-новият успешно завършен проект на Спедстрой, в който компанията вложи много желание, усърдна работа и висококачествени материали и спокойно можем да кажем, че напълно отговаря на основните критерии на строителя – стил, съвременна архитектура, отлично качество и удобна локация. Сега остава да се превърне в нечий уютен дом на конкурентна цена.

Ако желаете направите „Бриз Хоумс“ свой дом,  да разгледате свободните за продажба апартаменти и да се запознаете с цените и условията за продажба, не се колебайте да ни потърсите. С удоволствие ще ви помогнем да направите най-добрият избор!

Оставете Вашия коментар

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Най - новото на пазара за недвижими имоти

Продава
Ново строителство
Код: 109884
Варна, Цветен € 42 500
1-стаен 42 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109812
Варна, Цветен € 136 000
3-стаен 134 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109778
Бриз, Варна € 151 440
3-стаен 101 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109777
Варна € 86 800
2-стаен 56 м2
Продава
Ново строителство
Код: 108996
Варна, Младост € 79 900
2-стаен 91 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109221
Варна, Победа € 80 000
2-стаен 80 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109672
Варна, Левски € 82 000
2-стаен 62 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109671
Варна € 51 500
2-стаен 51 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109548
Варна, Галата € 51 500
1-стаен 38 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109506
Бриз, Варна € 71 600
2-стаен 63 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109505
Бриз, Варна € 85 650
2-стаен 69 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109483
Варна, Владиславово € 50 213
2-стаен 64 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109216
Варна, Младост € 149 000
4-стаен 122 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109207
Варна, Младост € 69 500
2-стаен 66 м2
Продава
Ново строителство
Код: 109191
Варна, Младост € 98 500
3-стаен 91 м2

Бъди от първите научили за новите тенденции и съвети в света на имотите

Свържи се с брокер на Invest Time

Свържи се с брокер на Invest Time

Към контакти
Филтър

Тип имот

Не намирате това, което търсите? Обадете ни се!
Можем да го намерим за Вас!

гр. Варна, бул. Съборни 40

INVESTTIME