Инвест Тайм към продавачите: 5 съвета как да бъдете конкурентни на пазара

08.08.2023 support
Инвест Тайм към продавачите: 5 съвета как да бъдете конкурентни на пазара - Агенция за недвижими имоти Варна – Invest Time

Пазарът за недвижими имоти е динамична и конкурентна среда, в която всеки непрекъснато се стреми да изпъкне и да засенчи конкуренцията. Независимо дали сте опитен професионалист или все още начинаещ в сделките с имоти е важно да се научите как да бъдете конкурентноспособни. Това е от съществено значение за вашия дългосрочен успех.

Тази статия е специално за вас, продавачи! В следващите редове ще откриете 5 основни съвета от топ брокерите на Инвест Тайм, които ще ви помогнат да поддържате своето конкурентно предимство на имотния пазар.

1. Бъдете в крак с технологиите

В днешния свят, движен от социални мрежи и технологии да бъдете в крак с тях не е просто избор, а важна необходимост. Научете се да използвате онлайн инструменти и платформи за да популяризирате имота си, да подобрите неговото представяне пред потенциалните купувачи и да увеличите цялостно ефективността на вашите маркетингови кампании.

„Инвестирането в удобни и популярни сред купувачи платформи е от ключово значение за бърза и успешна продажба. Използвайте социалните мрежи за да ангажирате вниманието на потребителите и да популяризирате обявата си.“ – съветва Синан Ахмедов, топ брокер в агенция за недвижими имоти Инвест Тайм.

2. Следете развитието на пазара

Имотният пазар е непостоянна величина. Той се развива и променя непрекъснато. Ключът към запазването на стабилни позиции на него и постигане на конкурентоспособност е именно в неговото постоянно опознаване.

За продавачи, които тепърва навлизат в особеностите на имотните сделки е препоръчително да потърсят съдействие от професионалист в сферата. Добрият брокер знае как да проучи правилно пазара и ще ви помогне в определяне на точната стойност, която да привлече вниманието на търсещите жилище.

Брокерите на Инвест Тайм редовно посещават семинари, както и национални и международни конференции с водещи агенции от цяла България и Европа. Това ни помага да бъдем винаги в крак с най-новите тенденции в сферата на недвижимите имоти и да предоставяме ценна информация за своите клиенти.

3. Стремете се да изграждате силни връзки

Работата с хора и изграждането на комуникационни връзки е безценен актив на имотния пазар. Струва си да се заобградите от професионалисти, като брокери, адвокати, кредитни консултанти, юристи, инспектори и дори строителни експерти. Колкото повече хора познавате толкова по-бързо ще достигнете до потенциални клиенти, печелейки успешно тяхното доверие.

„Зад всеки успешен брокер се крие богата мрежа от контакти. Това ни помага много в ежедневието и работата с клиенти. Освен, че ни свързва с потенциални купувачи и продавачи, широкият кръг от познати ни помага да продаваме по-успешно и бързо, без излишно забавяне“

– споделя Деян Давидов, топ брокер на годината в Инвест Тайм.

4. Бъдете изчерпателни в представянето на своя имот

Изключителното обслужване на клиентите е отличителен фактор, който може да ви разграничи от конкуренцията. Отделете време за да разберете нуждите, предпочитанията и притесненията на вашите потенциални купувачи. Постарайте се да включите в обявата си цялата информация за жилището в подробности, да отговаряте бързо на запитвания и да бъдете на разположение за огледи.

„Тайната на всяка конкурентноспособна обява за имот е в доброто му представяне. Колкото повече снимки и информация е предоставена, толкова по-силно привлича и задържа вниманието на потенциалните купувачи“

– коментира Валентина Димитрова, брокер в агенция за недвижими имоти Инвест Тайм.

5. Потърсете съвет от експерт

Това, което прави брокерите успешни е работата в ниша, тясно свързана с техните умения и компетенции. Независимо дали става въпрос за селски имот, специфичен квартал, луксозно жилище или търговско помещение е от съществено значение да се консултирате с точния експерт, който е на “ти” с въпросната ниша.

Ако тепърва навлизате в спецификата на имотните сделки е силно препоръчително да се консултирате с професионалист. Задача на добрия брокер е да ви помогне с изграждането на конкурентноспособно представяне на вашето жилище за да се продаде то бързо, успешно и на конкурентна цена.

Инвест Тайм: „Продажбата на имот е специфичен процес, който изисква правилен подход и познания“

В силно конкурентния пазар на недвижими имоти успехът зависи от адаптивността, задълбоченото познаване на имотния пазар и наличието на добре изградена мрежа от контакти. Конкуренцията в момента е ожесточена, а да бъде конкурентноспособен на пазара е главна цел за всеки продаващ жилище.

Най-сигурният начин да бъдете силни на имотния пазар и да продавате успешно е като работите с експерт. Агенция за недвижими имоти Инвест Тайм е с дългогодишен опит в сферата с имотните сделки и повече от 20 години успешно свързва всеки продаващ и търсещ жилище. Благодарение на богатия си опит можем да помогнем на всеки да бъде конкурентноспособен, дори и в предизвикателни времена.

Изберете да работите с професионалистите: Продавайте успешно с Инвест Тайм!

Оставете Вашия коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари

Най - новото на пазара за недвижими имоти

Бриз, Варна € 500
Къща 80 м2
Продава
Само от Invest Time
Код: 113747
Варна, област, с.Звездица € 33 000
Парцел 604 м2
Варна € 92 000
3-стаен 60 м2
Варна, област, м-т Ален Мак € 220 000
Къща 200 м2
Продава
Код: 113742
Варна € 165 000
Многостаен 120 м2
Продава
Само от Invest Time
Код: 113737
Варна, област, с.Константиново € 11 000
Парцел 570 м2
Продава
Само от Invest Time
Код: 113730
Варна, област, с.Николаевка € 35 000
Парцел 3000 м2
Продава
Само от Invest Time
Код: 113725
Аспарухово, Варна € 69 950
2-стаен 66 м2
Продава
Код: 113723
Варна, Трошево € 75 000
2-стаен 60 м2
Отдава
Само от Invest Time
Код: 113722
Варна, Център € 600
Офис 110 м2
Отдава
Код: 113716
Варна, Център € 600
Офис 53 м2
Продава
Код: 113702
Варна, област, м-т Манастирски рид € 99 000
Къща 70 м2
Варна, Цветен € 118 000
3-стаен 97 м2
Продава
Само от Invest Time
Код: 113688
Варна, област, гр.Провадия € 50 000
3-стаен 78 м2
Продава
Код: 113666
Варна, Окръжна болница € 214 000
3-стаен 87 м2

Бъди от първите научили за новите тенденции и съвети в света на имотите

Свържи се с брокер на Invest Time

Свържи се с брокер на Invest Time

Към контакти
Филтър

Тип имот

Не намирате това, което търсите? Обадете ни се!
Можем да го намерим за Вас!

гр. Варна, ул. “Братя Шкорпил”
26А, ет. 4, офис 16-17

INVESTTIME