X

Вписване

Нямате акаунт? Регистриране
или

INVEST TIME те търси!

Има два вида хора - такива, които търсят извинение за проблемите, и такива, които ги решават!

Не се оплаквайте, че работата ви е скучна и еднообразна, не ви доставя удоволствие и не печелите достатъчно пари. Ако наистина искате да промените това, ние можем да ви предложим решение:

Станете брокер
в екипа на INVEST TIME!

Нека израстваме заедно!

Ние разрастваме бизнеса си и търсим мотивирани и амбициозни хора, които искат да работят за себе си и да печелят повече. За нас няма значение дали имате опит или не. Ще ви обучим и ще ви помагаме.

Ще се ползвате от иновативен маркетинг и всички необходими инструменти за успешна работа. Ще ползвате най-съвременните технологии и ще имате достъп до всички нужни ресурси за вашия бизнес – маркетингови, обучителни и всякакви други. Ще имате постоянна подкрепа от ментор и коуч, които ще ви помагат да постигате високи резултати.

Всичко, което е необходимо, за да бъдете успешни, вече е изградено за вас, защото ние сме компания, създадена на първо място да привлича и създава най-продуктивните агенти.

От вас се иска желание за успех, упорита работа и да обичате да общувате и да помагате на хората.

И така, ако искате да промените живота си, станете брокер в агенция INVEST TIME!

 

Вижте какво ще получите, като работите с INVEST TIME: 

Знаем как да ви направим успешни.

Ако полагате усилия и работите, тук ще имате най-високото възнаграждение без таван на доходите. Никога няма да ви е скучно. Постоянно ще се развивате и ще учите нови неща.

Работата ви ще е динамична и разнообразна. Ще ви удовлетворява, защото помагате на хората в един много важен и труден процес, като покупката или продажбата на имот. Ще работите за себе си и ще имате пълна свобода.

Ако мислите, че имате талант в продажбите или искате да се научите и сте готови да положите необходимите усилия, за да успеете ние ще ви подкрепим

 

Обадете ни се още сега на:0878 606 786

Ще отделим достатъчно време и ще отговорим на всички ваши въпроси.

 
 

Какво представлява тази работа?

  • Основната задача на агентa на недвижими имоти от INVEST TIME е придобиване на клиенти и сключване на сделки с недвижими имоти, подписване на ексклузивни споразумения и маркетинг на недвижими имоти, обслужване на клиентите за успешно завършване на сделкитe.
  • Агентите на недвижими имоти трябва да имат висока степен на етика. Доверието и изграждането на взаимоотношения са ключови за успеха. Работата като агент на недвижими имоти предполага постоянен контакт с хората, изисква много отдаденост и умения за комуникация.
  • Агентите на недвижими имоти изграждат своя марка и имидж на местния пазар, превръщат се в професионалисти в своята дейност.
  • Агентът на недвижими имоти често помага при изготвянето на договори, писма, предложения, участва в преговори, съветва по много въпроси, свързани с продажба, покупка или наемане на имот.
  • Необходимите знания и умения за работа като агент на недвижими имоти в INVEST TIME се придобиват по време на първоначалното обучение, което предоставяме. Въпреки това, работата в тази индустрия изисква непрекъснато образование и информираност. Това е професия, за тези, които обичат да учат.

Ние не Ви предлагаме работа с шеф и топло работно място. При нас ще можете да изградите кариера, като развиете свой собствен бизнес, ползвайки силния бранд, най-добрите обучения в бранша, постоянна подкрепа от професионалисти, които ще споделят с Вас своя опит и оферти.

Недвижимите имоти могат да бъдат много удовлетворяваща и доходоносна кариера.

Присъединете се към най-добрите и постигнете изключителни резултати! Кандидатствайте още сега!

 
 

Pin It on Pinterest