6 решения, които трябва да вземете преди да започнете да търсите имот
април 19, 2017
Защо да сключа eксклузивен договор, когато продавам?
април 26, 2017

Ако в даден момент сте си задавали подобен въпрос, значи с интерес ще потърсите повече информация. В блога на Инвест Тайм ще можете да откривате полезна информация за пазара на имоти, за новите тенденции и развитието му. Затова щом според вас времето е удачно за инвестиция, много по-спокойно и информирано ще можете да направите избора си. Свържете се с нас, ние ще ви осигурим професионална консултация. А тъй като все още очаквате отговор на въпроса, зададен в началото, ние пък имаме няколко уточняващи фактора за вашите намерения.

Ето ги и тях:

double-angle-pointing-to-right

Какъв размер сума сте предвидили за покупката?

Колко пари сте готови да отделите в един имот. Имайте предвид, че понякога говорим не просто за покупка на жилище. Наемането на площ с цел преотдаване също е вариант, понякога дори по-удобен. Но пък това всъщност не е вашата собственост.
double-angle-pointing-to-right

С каква цел купувате?

Съвсем естествено е огромна част да търсят нов имот, за да живеят в него. Но нерядко се търсят и подходящи места с цел отдаване под наем. Особено в големите градове, където търсенето на жилище традиционно е голямо.
double-angle-pointing-to-right

Колко сте готови да инвестирате за последващи инвестиции в новия имот?

Независимо дали говорим за апартамент, офис или логистична площ, важно е да обърнете внимание на последващите инвестиции в собствеността. В някои случаи те могат да се доближат и дори надминат първоначалната сума, с която сте я закупили.
double-angle-pointing-to-right

Имате ли предвид конкретно място?

София, Варна и Пловдив, Бургас- това са местата, които традиционно се считат за „доходоносни“ в рентиерството. Стандартът на големите градове оправдава и по-високите цени на имотите. Но е добре да разгледате и предложения, чиито потенциал ще достигне пик в следващите години.
Ето защо отговорът на вашия въпрос е „Зависи“. Зависи от всички тези предпоставки, от моментното състояние на пазара, от правилните брокери, с които имате намерение да осъществите тази инвестиция. Последното е от особена важност, защото сериозният партньор ще проведе няколко срещи с вас и след внимателно уточняване на вашите намерения и възможности, ще предложи най-добрите имоти за бъдеща инвестиция.
Доверете ни се и нека заедно открием перфектния ви нов имот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *