Къща или апартамент - Invest Time
Къща или апартамент да си купите {+ ВИДЕО}
май 28, 2020
Ипотечен Кредит - Invest Time
Ипотечен кредит – какво трябва да знам?
септември 10, 2020

Да купя ли парцел с денивелация? {+ ВИДЕО}

Парцел с денивелация - Invest Time

Има парцели, които се задържат дълго на имотния пазар. Част от тях не са желани, поради наличието на изразена денивелация.

Тази характеристика е съобразена от техните собственици и те се предлагат на по- ниска цена на квадратен метър в сравнение с останалите.

От друга страна, необходимостта от изграждането на подпорни стени, терасирането и други допълнителни строителни дейности в повечето случаи разколебават и дори отказват потенциалните купувачи.

Но да разгледаме наличието на денивелация от друг ъгъл.

Нека  да се опитаме да възприемем стръмния терен не като недостатък, а обратно – като възможност за създаване на едно неповторимо място.

При избор от ваша страна на подходящ проект на къща, който да е съобразен с такъв терен, то вие бихте изградили своя съвършен дом.

На наклонени терени се получават най-добрите комбинации от къща на нива и кокетна красива градина.

Много ландшафтни дизайнери предпочитат да проектират върху хълмисти, а не върху равнинни терени. На наклон можете да създадете композиции фокусирани върху камъни, вода, малки архитектурни форми и други.

Почти всички парцели с денивелация предоставят на своите собственици красива панорамна гледка, която многократно надхвърля очакванията им. Гледката е основната причина да преминете през всички допълнителни трудности, свързани със строителството на терен с денивелация и да създадете своя желан дом.

Ако търсите красиви терени за строителство на вашия мечтан дом, свържете се с нас! 

Ние сме Invest Time – агенция за недвижими имоти във Варна. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *