Има поне 30 причини защо избрах да работя в Invest Time {+ ВИДЕО: Историята на Александър Николов}

Как да прецените, дали сте попаднали в добра агенция за недвижими имоти
юни 19, 2018
Защо всички те избраха да работят в INVEST TIME? {+ ВИДЕО}
юни 28, 2018

Има поне 30 причини защо избрах да работя в Invest Time {+ ВИДЕО: Историята на Александър Николов}

Брокер на недвижими имоти - Александър Николов

Удовлетворението от работата е част от чувството за успех в живота като цяло. Прекарваме ⅓ от живота си на работното си място. Защо тогава си позволяваме да правим компромис със себе си?

 

Вижте защо Александър Николов, брокер в Invest Time, не прави компромиси и избира да работи в агенция за недвижими имоти във Варна, която покрива очакванията му за работно място. Както той самият казва, има поне 30 причини защо е избрал да работи в Invest Time. Убедете се сами от неговия разказ:

 

Преди около половин година получих обаждане от мой приятел, който от доста време развиваше туристически бизнес в един от големите ни летни курорти. Живо се интересуваше от това, с което се занимавам и сериозно обмисляше възможността за реализация в сферата на недвижимите имоти. Беше изпратил автобиографията си до няколко агенции, които разбира се, веднага го бяха  поканили за интервю. При толкова много агенции за недвижими имоти, объркването му към коя да се насочи, беше разбираемо. Спомням си какво ме попита тогава… Въпросът му беше

 

„Защо избра да работиш в Invest Time, a не в някоя от големите агенции? Какво ти харесва в работата там?”

 

Като цяло мога да изтъкна поне 30 причини, но ще опитам някак си да ги обобщя:

1)     Атмосферата на работа е страхотна! Липсата на негативни емоции прави работния процес приятен и пълноценен. В офиса цари огромна колегиалност и всеки един член на екипа е в готовност да окаже взаимопомощ при наличието на сложен казус или заплетена ситуация. Новите брокери могат да разчитат на своя ментор, който ще им помогне да изградят бизнеса си, да добият нужните знания и умения, и съответно да повишат своите резултати.

2)     Провеждаме ежедневни тренинги и обучения, имащи за цел да изградят една по – добра, работна етика и да възпитат професионално отношение към работата, която вършим  за своите клиенти. Всички ние сме наясно колко важна е ролята на професионалиста, без значение в коя област практикува. Хората заплащат не малко пари, за да се възползват от нашите знания и услуги , като е редно в замяна на това да получават  качествено обслужване и коректно отношение.

3)     В „Инвест Тайм” ние разполагаме с пълната свобода да организираме бизнеса си според нашата лична мотивация. Политиката на агенцията е насочена към изграждането на личен бранд, което според нас е най – голямото конкурентно предимство на брокера, стига разбира се да го развива с конкретен фокус  и ясно поставени цели.

4)     Винаги сме отворени към нови идеи и предложения. За нас е важен принципът на равнопоставеност, който изключва наличието на привилегировани брокери или несправедливо разпределяне на клиенти. Не налагаме правила и принципи на работа, без да бъдат обсъдени с брокера, от който се очаква да ги изпълнява. Мнението на всеки член от екипа е от изключителна важност.

5)     Поради спецификата си, сделките с недвижими имоти понякога се проточват с месеци, а практиката  на повечето агенции е, брокерът да получава своята част от възнаграждението едва след нотариално изповядване на сделката.  Финансовите условия, които предлагаме Ви дават възможността да получавате над 50% от оборота, който осъществите и то в момента, в който го осъществите, без да се налага да чакате няколко месеца за това. Разбира се, предвидили сме и бонусна система, която е обвързана с постигнатите резултати.

Това са само част от причините, които мога да изтъкна в качеството си на брокер в Invest Time. Едва ли има нужда да пояснявам коя агенция избра моят приятел Гаро. Това, което искам да заявя обаче е, че съм горд с отличните резултатите, които показа в първите си 6 месеца откакто е в нашия екип и го поздравявам още веднъж за постижението му „брокер на месеца”.  

 

Тук е и мястото да вметна, че предприемаме разширяване на екипа, така че, ако всичко казано до тук, ви е допаднало и сте решили да живеете и да се реализирате в България, ние ще ви научим как да развиете свой собствен бизнес и как да печелите от него.

 

Гледайте видеото с Александър Николов тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *