Продажба на имот
Защо есента е подходящо време за продажба на имот
октомври 12, 2017
3 нестандартни (и нискобюджетни) идеи и за декорация за Хелоуин
октомври 19, 2017

Спестявам ли пари, когато купувам или продавам без брокер? {+ВИДЕО}

Това е много често задаван въпрос, тъй като покупката или продажбата на имот е стъпка, която трябва добре да се обмисли, преди да се направи. Разходите и в двата случая също не са малки. Когато купувате или продавате жилище, се нуждаете от информация за състоянието на пазара на имоти в момента. Първото, което правите, е да отворите специализиран сайт или да се обадите на приятел, който е продал или купил нещо наскоро. Информацията, която получавате по двата канала, е частична и често ви оставя с погрешни впечатления за имотния пазар.

За да спестите пари за комисионна, като купувачи, ходите на огледи на жилища, които се оказват неподходящи за вас. Често виждате разминаване между написаното в обявата и това, което е в дейстителност.

Ако харесате един апартамент, и оставите капаро на продавача, може с изненада да установите, че има нередности с документите, има наследници, които е трудно да бъдат издирени и всевъзможни други усложнения.

При невъзможност да закупите избраният от вас имот по гореописаните причини, се оказва, че сте загубили време, нерви и пари, които иначе един добър брокер може да ви спести и покупката на желания имот да е приятно преживяване, а не кошмар.

Консултантът по недвижими имоти, който цени времето и работата си, след като се е запознал с търсенето на клиента си, подбира подходящи оферти, за които е направил проверка на документите, знае историята на имота и е сигурен, че информацията е коректна. Той, като професионалист, гарантира, че ще получите действително това, за което плащате.

Гледайте видеото по темата:

Преди да предприемете покупка или продажба на имот, непременно ни се обадете за безплатна консултация!
Ще ви помогнем с още много безценни съвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *