Защо и как да станете най-добрият брокер на недвижими имоти във Варна

Запознайте се с… Валерия Николова: „Успех е, когато успея да преобърна негативното мнение за нашата професия в положително.“
март 28, 2018
Брокер в Invest Time
Само от 8 месеца работя в Invest Time, a изненадах себе си с постигнатите резултати! {+ ВИДЕО: Историята на Гавраил Бербенков}
юни 8, 2018

Защо и как да станете най-добрият брокер на недвижими имоти във Варна

Брокер недвижими имоти

Пазарът на имоти е интересен не само за продавачи и купувачи. Той е чудесно поле за професионална реализация на млади, добре образовани и амбициозни хора. И ако пред вас стои въпросът, коя е най-подходящата професия, на която да посветите живота си, защо да не станете брокер на недвижими имоти? Ако сте чували не особено ласкави изказвания по адрес на бранша, ето ви възможност да обърнете с работата и качествата си общественото мнение на 180 градуса, защото в други държави професията е уважавана, гарантира стандарт около и над средния, самостоятелност и широко поле за изява.

Какво ще ви осигури работата като брокер на недвижими имоти

  • Добри доходи, ограничени само от състоянието на пазара и от вашите собствени амбиции и способности.
  • Възможност сравнително независимо да разпределяте времето си между професионалната ангажираност, хобитата, почивката и близките.
  • Интересна работа с голяма динамика в непрекъснато общуване с различни хора.
  • Широк хоризонт за развитие на знанията и уменията ви в множество области – икономика, модерни методи за маркетинг и реклама; психология; право; познания за техниката, технологиите и материалите в сферата на строителството и т. н.
  • Формиране на умения в продажбите и готовност за стартиране и успешно развитие на собствен бизнес и т. н.

Какво изисква от вас професията на брокер на недвижими имоти

  • Способност и желание за общуване с различни хора в различни ситуации.
  • Умения за продаване или непоколебимо желание да се научите да продавате.
  • Способности за работа под напрежение и бърза ориентация в нови ситуации; умение за вземане на решения под натиск и изпълнението им; аналитично мислене и прогнозиране; готовност за непрекъснато обучение и надграждане на знанията и уменията.
  • Нагласа да се справяте сами с проблемите, но и умения за екипна работа.
  • Високо ниво на етичност и отговорност.

Какво образование ви е нужно

Базовото ви образование може да е различно. Професионалната подготовка може да се извърши в Центъра за професионално обучение към Национално сдружение „Недвижими имоти“, друг учебен център или на място в агенцията, към която започнете. След успешно завършване на обучението, получавате свидетелство за професионална квалификация, което се признава от Министерството на образованието и науката и в чужбина.

Провеждат се непрекъснато различни семинари и квалификации. По-добрите агенции осигуряват начално обучение на новопостъпващите брокери и им осигуряват бързо развитие под наставничеството на опитни ментори.

Задължително е непрекъснато следене и обработка на голям обем информация: на движенията на пазара, на промените в нормативните документи, стандартите в строителството, градоустройствените планове на населените места и така нататък, и така нататък.

Всеки ли може да стане брокер на недвижими имоти

Всеки може да опита. Но практиката е доказала, че в бранша остават отговорните и последователни хора, които не се страхуват от работа. Тези, които гонят бърз и лесен успех и разчитат на манипулации и некоректност, много бързо отпадат по естествен път.

Успешните брокери на недвижими имоти са по-скоро бегачи на дълги разстояния, отколкото спринтьори. Те стават все по-добри и по-търсени с всяка приключена сделка и с всеки доволен клиент. Въпреки че няма правна уредба на професията и бранша като цяло, доброволно следват Европейския стандарт за дейността на брокерите.

Свържете се с нас!
Заповядайте в офиса ни!

Имаме нужда от най-добрите брокери на недвижими имоти и умеем да ги създаваме сами. Затова търсим най-амбициозните млади хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *