Как да прецените, дали сте попаднали в добра агенция за недвижими имоти

В Invest Time се чувствам жива и удовлетворена! {+ ВИДЕО: Историята на Диана Пеева}
юни 14, 2018
Брокер на недвижими имоти - Александър Николов
Има поне 30 причини защо избрах да работя в Invest Time {+ ВИДЕО: Историята на Александър Николов}
юни 27, 2018

Как да прецените, дали сте попаднали в добра агенция за недвижими имоти

 

Ходите на работа с удоволствие

 

Тя ви носи удовлетворение и ви забавлява. Кара ви да се чувствате полезни за себе си и за другите. Очаквате деня и предизвикателствата му по-скоро с любопитство и нетърпение, отколкото с притеснение и страх. Атмосферата в офиса е приятелска и ви настройва за успех. Общуването с клиентите ви е интересно.

 

 

Разполагате с времето си

 

Понякога започвате със задачите много рано. Друг път приключвате много късно. Но когато организирате работата си добре, винаги остава време за нов филм, за кафе с приятели или за пътуване.

 

 

Развивате се и се усъвършенствате

 

При това става дума не само за пряко необходимите професионални умения. Широкият спектър на потребните знания и непрекъснатото общуване с колеги, партньори и клиенти развива личностите ви характеристики. Опитът и познанията се трупат неусетно и ставате по-добри и по-уверени.

 

 

Чувствате се добре в екипа

Въпреки че на пръв поглед продажбата на имоти е индивидуално занимание, много е важно зад гърба ви да има задружен екип, който винаги е готов да помогне, да сподели знания и опит. Взаимоотношенията на приятелство и доверие в офиса подкрепят самочувствието и увереността на начинаещите и им помагат да се справят по-добре с изграждането на личния им бизнес и взаимоотношенията с клиентите.

 

Чувствате се добре с шефа

 

Не се плашите от него, не го избягвате, не се притеснявате да разговаряте. Чувствате благоразположението му, винаги можете да го помолите за помощ. Когато ви мъмри, се чувствате по-скоро амбицирани, отколкото обидени или недооценени.

 

 

Има такава агенция

Мислите си, след всичко прочетено, че нещата са прекалено хубави, за да са истина. Можете да проверите лично. Ние сме „Инвест тайм“ – агенция за недвижими имоти във Варна.

Свържете се с нас!

Заповядайте в офиса ни!

Имаме нужда от най-добрите брокери на недвижими имоти и умеем да ги създаваме сами. Затова търсим най-амбициозните млади хора!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *