Как да изпратите старата година, за да посрещнете по-леко новата { ? ВИДЕО с пожелания от Invest Time ?}

Защо украсяваме домовете си за Коледа
декември 19, 2017
Чужденците във Варна – архитект Анри Пиер и архитект Димитър Раделия (Емблематичните архитекти на стара Варна, част 3)
януари 18, 2018

Как да изпратите старата година, за да посрещнете по-леко новата { ? ВИДЕО с пожелания от Invest Time ?}

Приключихте ли със старата година? Свършихте ли всичко планирано или не успяхте? И ако не сте успели, ядосвате ли се? Недейте. Винаги има още нещо, което искате или трябва да направите. Не влизайте с негативни емоции в новата година. Независимо докъде сте я докарали с работата и графиците, оставете си последните дни от старата година за размисъл, за радост, за време със семейството. Ето някои неща, върху които да се фокусирате преди да е настъпила празничната вечер.

  • Похвалете сами себе си за нещата, които сте успели да свършите през годината

Ясно е, че виждате неуспехите си и те ви дразнят, но със сигурност пропускате хубавите неща, които сте постигнали. Спомнете си всички ваши успехи от изминалата година и се поздравете за тях. Те са плод на вашите усилия и са най-добрия стимул да се справите още по-добре през следващата година.

  • Простете на себе си и околните огорченията и грешките

Те са, за да се учим от тях, а не да ги носим в себе си, да ни тежат и да ни пречат да летим напред. Каквото и да е било през годината, който и да ви е огорчил, размислете и простете, не внасяйте негативни мисли и емоции в следващата. Това няма да промени нищо, само вие ще се чувствате зле.

  • Благодарете за хубавото, което ви се е случило и кажете на близки и приятели, че ги обичате

Когато кажете на любимите си хора, че ги обичате, дарявате ги с радост и те се чувстват свободни да ви отговорят по същия начин.

Това е всичко, което наистина трябва да направите в края на 2017-та, за да посрещнете щастливи и доволни 2018-та. Пожелаваме ви успех, здраве, дълголетие, любов и ви благодарим, че сте с нас!

Весела Нова година! Ние сме заредени с много необикновени и празнични емоции. Предаваме ви ги и на вас ⤵️⤵️⤵️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *