Какво да очаквате от агенцията за недвижими имоти, в която постъпвате

Брокер в Invest Time
Само от 8 месеца работя в Invest Time, a изненадах себе си с постигнатите резултати! {+ ВИДЕО: Историята на Гавраил Бербенков}
юни 8, 2018
В Invest Time се чувствам жива и удовлетворена! {+ ВИДЕО: Историята на Диана Пеева}
юни 14, 2018

Какво да очаквате от агенцията за недвижими имоти, в която постъпвате

Отдавна мина времето, в което брокерът се справяше само с амбиция, убедителност и многочасова работа. Днес все по-важни са условията и инструментите, които са на негово разположение.

Отдавна мина времето, в което брокерът се справяше само с амбиция, убедителност и многочасова работа. Днес все по-важни са условията и инструментите, които са на негово разположение.

Бранд

Стартът ви ще е изключително облекчен, ако зад гърба си имате утвърден, добре позициониран на пазара бранд. Това ще придаде разпознаваемост и стойност на собственото ви име, докато успеете сами да изградите личния си бранд.

 

Мащабен и иновативен маркетинг

Агенцията, която сте избрали трябва непрекъснато да се грижи да изгражда разпознаваем бранд и да използва всички маркетингови инструменти, които привличат най-много клиенти и запитвания. Отделно от това добрата агенция постоянно образова агентите си и надгражда техните маркетингови знания и умения.

Изпитани системи и алгоритми на работа

В агенция с доказан професионализъм не ви се налага да откривате топлата вода. Следвате бизнес модели и практики, доказани от успеха на много професионалисти преди вас. Те са подплатени с проактивни маркетингови инструменти, които ви осигуряват достъп до максимално широка аудитория. Технологичната осигуреност пести усилията ви и ви позволява да се съсредоточите върху главната си задача – ефективната продажба на имоти.

Непрекъснато повишаване на квалификацията

След първоначалното обучение, изберете агенция, която ще се грижи за непрекъснатото обогатяване на знанията ви и повишаване на квалификацията. Семинари, курсове, тренинги, индивидуална работа с помощта на ментор и коуч – получавате всичко, което е необходимо, за да се изградите като успешен брокер на недвижими имоти на един силно конкурентен пазар.

Високи доходи и възможност за собствен бизнес

В добрата агенция за недвижими имоти вие не работите за заплата и не сте чиновник с фиксирано работно време, на когото някой поставя ежедневните задачи. Насърчаващата система на заплащане ви позволява да получавате до 80% от комисионната от всяка ваша сделка. Към това се прибавя пасивен доход от подялбата на печалбата на агенцията като цяло. Така се оказва, че в най-голяма степен отговаряте сами за организацията на работата си и за размера на доходите си – накратко – развивате собствен бизнес.

 

 

 

Свържете се с нас!
Заповядайте в офиса ни!
Имаме нужда от най-добрите брокери на недвижими имоти и умеем да ги създаваме сами. Затова търсим най-амбициозните млади хора!

Ако искате да се запознаете с някой, който е открил всичко това в Invest Time, гледайте видеото:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *