Запознайте се с… Диана Пеева: „Искреността се усеща. Тя води до взаимно доверие и улеснява работата.“

Запознайте се с… Гавраил Бербенков: „За мен брокерската професия е една от малкото, в които човек може да израстне не само кариерно, но и личностно“
февруари 27, 2018
Запознайте се със… Синан Ахмедов: „Работя в екип, изграден от професионалисти, на които мога да разчитам!“
март 13, 2018

Запознайте се с… Диана Пеева: „Искреността се усеща. Тя води до взаимно доверие и улеснява работата.“

Приятели, искаме да се запознаем по-отблизо с Вас. Ето защо сме решили да открехнем личното си пространство и да ви запознаем с брокерите, които работят в Invest Time. Това са хората, с които постигаме прекрасни резултати и Ви обслужваме с професионализъм и ангажираност. Защото ни е хубаво, когато виждаме усмивките Ви!


Запознайте се с Диана Пеева!

Как изглежда брокерската професия за теб? 

Да работя като брокер е изключително преживяване за мен, като в това включвам и разочарованията, които са част от професията. Срещата с различни хора всеки ден, на които мога да бъда полезна ме кара да се чувствам доволна от себе си.

Кога реши да станеш брокер?

Реших да стана брокер, когато осъзнах необходимостта да започна нещо, което да ме вади от зоната ми на комфорт.

Кои са най-ценните качества, които един брокер е добре да притежава?

Искреността е нещо много важно, което хората усещат. Тя води до взаимно доверие и улеснява работата. Да съм упорита и последавателна ми помага да си върша работата, въпреки трудностите, които я съпътстват.

Какво наричаш „успех“?

Както казва един мой познат: Успехът има различни измерения! Успех за мен е да продължа, когато имам повод да се откажа.

С какво се гордееш – и в личен, и в професионален план?

В личен план се гордея с децата си. За мен твърдението, че младите хора в България за нищо не стават е особено обидно и е плод на ниското самочувствие и може би – на собствен провал като родители.

В професионален план се гордея с това, че в много голяма степен успявам да доведа до край това, с което се захвана, и оставям повече от добри впечатления у хората, с които работя.

Коя снимка би искал да споделиш с нас? 🙂 

Може би снимката, на която сме цялото семейство на абитуриенската на дъщеря ми.

Какво ще ни разкажеш за нея?

На тази снимка сме четиримата – синът ми дойде от София за празника на сестра си, а тя беше много развълнувана от това, че изглежда като принцеса и от всичко, което я очаква.

Какви са съветите ти към хората, които се колебаят дали брокерската професия е за тях?

До преди три години не съм си представяля, че мога да работя като брокер. Дадох си шанс. Имаше моменти, в които ми беше много трудно и усещането, че това е нещото, което искам да правя ме държеше да продължа. Дайте си шанс да опитате и да успеете в нещо различно от досегашните ви занимания.

Invest Time за теб е….?

За мен Инвест тайм е второ семейство! И това не го казвам от любезност! Инвест тайм ми даде знанията и уменията, които да използвам в работата си. Всеки ден ми помага да извадя най-доброто от себе си и да го дам в услуга на клиентите. Получавам подкрепа всеки ден и във всяка ситуация. Сигурно ще прозвучи изтъркано и все пак… За мен е чест и удоволствие да съм част от екипа на Инвест тайм!


Казвам се Диана Пеева. Брокер съм в агенция за недвижими имоти Invest Time.
Работя в тази сфера над 2 години. През цялото това време съм имала възможност да помогна на много семейства да се сдобият с мечтания дом. Съветите, които давам на хората, решили да продадат жилището си, са им спестили много разочарования, нерви и загуба на пари.

Вярвам, че като професионалист, част от работата ми е да се грижа за интересите нa клиентите си.

Това, което ме зарежда с ентусиазъм и желание да работя тази отговорна професия е срещата ми с различни хора и общуването с тях. С част от тях създаваме приятелски отношения и споделяме поводите за радост. Благодарността и признателността им са моята най-голяма награда.

Свържете се с Диана Пеева ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *