Запознайте се с… Деян Давидов: “Съжалявам, че не започнах по-рано работа в Invest time!”

Атанаска Боева - Брокер Ивест Тайм
Запознайте се с… Атанаска Боева: “Особено важни са процесът на обучение и подкрепата, които имам ежедневно!”
декември 6, 2018
Инвест Тайм - Нова Година равносметка
Ползите от равносметката преди Нова година и как да направим качествена равносметка
декември 26, 2018

Запознайте се с… Деян Давидов: “Съжалявам, че не започнах по-рано работа в Invest time!”

Приятели, искаме да се запознаем по-отблизо с Вас. Ето защо сме решили да открехнем личното си пространство и да ви запознаем с брокерите, които работят в агенция за недвижими имоти Invest Time. Това са хората, с които постигаме прекрасни резултати и Ви обслужваме с професионализъм и ангажираност. Защото ни е хубаво, когато виждаме усмивките Ви!


Запознайте се с Деян Давидов!

Как изглежда брокерската професия за теб? 🙂

Брокерската професия за мен е интересна и предизвикателна. До сега съм се занимавал с доста други дейности, доста различни от тази като брокер, но голяма част от тях в сферата на търговията. В предишната ми работа като мениджър в продажбите се изискваше от мен да уча служителите на поверените ми обекти на това как да продават повече и в тази връзка за мен е предизвикателство как аз ще се справя в това ново поприще.

Кога реши да станеш брокер? 

Реших да стана брокер преди 3 месеца. Стана случайно. Търсих си работа, нямах избрана конкретна сфера или длъжност. Видях обява на INVEST TIME, кандидатствах и ето ме тук. Единственото, за което съжалявам е, че не започнах поне шест месеца по-рано. Както казах преди малко, работата ми е доста интересна и се надявам нещата да започнат да ми се получават по-успешно.

Кои са най-ценните качества, които един брокер е добре да притежава?

Според мен качествата, които трябва да притежава един брокер, са упоритост, настойчивост и постоянство. Освен това, за да е успешен за по-дълго време освен изброените качества, той трябва да е честен и коректен, както към клиентите си, така и към колегите си. Без всички тези качества мисля, че брокерът няма да е успешен и няма да се задържи дълго на пазара.

Какво наричаш „успех“?

Успех наричам постигането на целите, които си поставяме, реализирането на нашите намерения, но по един добър начин, без вреда за никого. Успехът се състои от всички стъпки, които ни водят до желаният резултат. Успехът е резултат от всички наши умения, знания и действия. Истинският успех обаче не е еднократен резултат. Успешният човек никога не спира да работи, да се развива, да се раздава, да се радва, да мечтае…

С какво се гордееш – и в личен, и в професионален план?

В личен план най-голямата ми гордост е моето семейство. Имам две прекрасни дъщери, които се надявам да отгледаме като умни и възпитани деца.
В професионален план се гордея с това, че направих вече първата си сделка и имам доста неща, върху които действам. Надявам се всичко да започне да се получава по-успешно и работя върху това.

Коя снимка би искал да споделиш с нас?

Деян Давидов - Брокер в агенция за недвижими имоти Invest Time

Какво ще ни разкажеш за нея?

Това е първата ни семейна фотосесия и с най-малкия член на семейството. Направихме си я преди Коледата на 2017 г. Получи се много добре, защото и децата бяха страхотни. Имаме и други страхотни снимки от зимни и летни почивки, но тази е една от малкото ни всички заедно.

Какви са съветите ти към хората, които се колебаят дали брокерската професия е за тях?

Бих ги посъветвал да опитат. Преди това обаче е добре да се запознаят с естеството на работата, тъй като съм далеч от мисълта, че това е работа за всеки. Това обаче, което трябва да знаят със сигурност, е че нищо не става наготово и трябва постоянство и упоритост, за да се постигнат желаните резултати.

Invest Time за теб е….?

INVEST TIME за мен е място, където мога да получавам добри доходи от работа, която ми доставя удоволствие. Тук се чувствам страхотно, защото INVEST TIME е символ на ценности, които се припокриват с моите, а именно – честност, коректност, откритост, колегиалност. Освен това тук намерих много нови приятелства с колегите, които са невероятни. Екипът е страхотен и се надявам заедно да постигнем страхотни резултати и да се забавляваме подобаващо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *