Запознайте се с… Деян Давидов: “Съжалявам, че не започнах по-рано работа в Invest time!”

Атанаска Боева - Брокер Ивест Тайм
Запознайте се с… Атанаска Боева: “Особено важни са процесът на обучение и подкрепата, които имам ежедневно!”
декември 6, 2018
Инвест Тайм - Нова Година равносметка
Ползите от равносметката преди Нова година и как да направим качествена равносметка
декември 26, 2018

Запознайте се с… Деян Давидов: “Съжалявам, че не започнах по-рано работа в Invest time!”

Приятели, искаме да се запознаем по-отблизо с Вас. Ето защо сме решили да открехнем личното си пространство и да ви запознаем с брокерите, които работят в агенция за недвижими имоти Invest Time. Това са хората, с които постигаме прекрасни резултати и Ви обслужваме с професионализъм и ангажираност. Защото ни е хубаво, когато виждаме усмивките Ви!


Запознайте се с Деян Давидов!

Как изглежда брокерската професия за теб? 🙂

Брокерската професия за мен е интересна и предизвикателна. До сега съм се занимавал с доста други дейности, доста различни от тази като брокер, но голяма част от тях в сферата на търговията. В предишната ми работа като мениджър в продажбите се изискваше от мен да уча служителите на поверените ми обекти на това как да продават повече и в тази връзка за мен е предизвикателство как аз ще се справя в това ново поприще.

Кога реши да станеш брокер? 

Реших да стана брокер преди 3 месеца. Стана случайно. Търсих си работа, нямах избрана конкретна сфера или длъжност. Видях обява на INVEST TIME, кандидатствах и ето ме тук. Единственото, за което съжалявам е, че не започнах поне шест месеца по-рано. Както казах преди малко, работата ми е доста интересна и се надявам нещата да започнат да ми се получават по-успешно.

Кои са най-ценните качества, които един брокер е добре да притежава?

Според мен качествата, които трябва да притежава един брокер, са упоритост, настойчивост и постоянство. Освен това, за да е успешен за по-дълго време освен изброените качества, той трябва да е честен и коректен, както към клиентите си, така и към колегите си. Без всички тези качества мисля, че брокерът няма да е успешен и няма да се задържи дълго на пазара.

Какво наричаш „успех“?

За мен „успехът“ в работата ми като брокер е тогава, когато много хора започнат да ме припознават като такъв и дори, когато имат въпроси, свързани с недвижими имоти, да ме търсят. Естествено –  и да ми се случват доста сделки!

С какво се гордееш – и в личен, и в професионален план?

В личен план най-голямата ми гордост е моето семейство. Имам две прекрасни дъщери, които се надявам да отгледаме като умни и възпитани деца.
В професионален план се гордея с това, че направих вече първата си сделка и имам доста неща, върху които действам. Надявам се всичко да започне да се получава по-успешно и работя върху това.

Коя снимка би искал да споделиш с нас?

Деян Давидов - Брокер в агенция за недвижими имоти Invest Time

Какво ще ни разкажеш за нея?

Това е първата ни семейна фотосесия и с най-малкия член на семейството. Направихме си я преди Коледата на 2017 г. Получи се много добре, защото и децата бяха страхотни. Имаме и други страхотни снимки от зимни и летни почивки, но тази е една от малкото ни всички заедно.

Какви са съветите ти към хората, които се колебаят дали брокерската професия е за тях?

Бих ги посъветвал да опитат. Преди това обаче е добре да се запознаят с естеството на работата, тъй като съм далеч от мисълта, че това е работа за всеки. Това обаче, което трябва да знаят със сигурност, е че нищо не става наготово и трябва постоянство и упоритост, за да се постигнат желаните резултати.

Invest Time за теб е….?

INVEST TIME за мен е място, където мога да получавам добри доходи от работа, която ми доставя удоволствие. Тук се чувствам страхотно, защото INVEST TIME е символ на ценности, които се припокриват с моите, а именно – честност, коректност, откритост, колегиалност. Освен това тук намерих много нови приятелства с колегите, които са невероятни. Екипът е страхотен и се надявам заедно да постигнем страхотни резултати и да се забавляваме подобаващо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *