Запознайте се с… Гавраил Бербенков: „За мен брокерската професия е една от малкото, в които човек може да израстне не само кариерно, но и личностно“

Запознайте се със… Светлана Матева: „Успех е, когато получаваш препоръки от доволни клиенти, които са сключили успешна сделка с теб“
февруари 20, 2018
Запознайте се с… Диана Пеева: „Искреността се усеща. Тя води до взаимно доверие и улеснява работата.“
март 9, 2018

Запознайте се с… Гавраил Бербенков: „За мен брокерската професия е една от малкото, в които човек може да израстне не само кариерно, но и личностно“

Приятели, искаме да се запознаем по-отблизо с Вас. Ето защо сме решили да открехнем личното си пространство и да ви запознаем с брокерите, които работят в Invest Time. Това са хората, с които постигаме прекрасни резултати и Ви обслужваме с професионализъм и ангажираност. Защото ни е хубаво, когато виждаме усмивките Ви!


Запознайте се с Гавраил Бербенков! 

 

Как изглежда брокерската професия за теб? 🙂

За мен брокерската професия е една от малкото, в които човек може да израстне не само кариерно, но и личностно. Тя ми даде възможността да доразвия в себе си качества като: организираност, отговорност, постоянство. Това води до по-лесно постигане на поставените ми цели и съответно до вътрешната ми удовлетвореност от успеха.

Кога реши да станеш брокер?

Имах голямото желание да се занимавам с недвижими имоти от преди няколко години, но поради една или друга причина не правех тази стъпка. Вече от половин година се занимавам с тази дейност и се радвам, че това стана факт.

Кои са най-ценните качества, които един брокер е добре да притежава?

С риск да се повторя ще кажа отново,че едни от най-важните качества, които човек трябва да притежава са: организираност, постоянство, умение да изслушва, открива точните нужди на клиента и не на последно място да умее да бъде професионалист.

Какво наричаш „успех“?

Бих казал, че с думата успех мога да свържа всеки един момент, в който съм изпълнил поставените цели и разбира се да видя удовлетвореността в очите на моите клиенти.

С какво се гордееш – и в личен, и в професионален план?

В личен план се гордея най-вече с моето семейство, половинката ми и добрите приятели, с които ме е срещнал живота. Що се отнася до професионален съм горд с моментите , в които хората отсреща ми показват, че съм се справил добре с поетите ангажименти.

Коя снимка би искал да споделиш с нас? 🙂

Какво ще ни разкажеш за нея?

Това е спомен от едно приятно посещение в Лондон на мой близък приятел.

Какви са съветите ти към хората, които се колебаят дали брокерската професия е за тях?

Според мен те не трябва да се колебаят, а веднага да опитат от вкуса на тази професия, която ще ги зареди с много положителна енергия и приятни емоции.

Invest Time за теб е….?

Инвест тайм за мен? Това е мястото ми за развитие както като човек, така и като професионалист в сферата на недвижимите имоти.


Свържете се с Гавраил Бербенков ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *