Запознайте се с… Валерия Николова: „Успех е, когато успея да преобърна негативното мнение за нашата професия в положително.“

Запознайте се със… Синан Ахмедов: „Работя в екип, изграден от професионалисти, на които мога да разчитам!“
март 13, 2018
Брокер недвижими имоти
Защо и как да станете най-добрият брокер на недвижими имоти във Варна
юни 5, 2018

Запознайте се с… Валерия Николова: „Успех е, когато успея да преобърна негативното мнение за нашата професия в положително.“

Приятели, искаме да се запознаем по-отблизо с Вас. Ето защо сме решили да открехнем личното си пространство и да ви запознаем с брокерите, които работят в Invest Time. Това са хората, с които постигаме прекрасни резултати и Ви обслужваме с професионализъм и ангажираност. Защото ни е хубаво, когато виждаме усмивките Ви!


Запознайте се с Валерия Николова!

Как изглежда брокерската професия за теб?

За мен брокерската професия е изключително отговорна. На пръв поглед изглежда така, сякаш просто трябва да срещнеш продавач с купувач, които да стигнат до сделка. За да се стигне до там обаче, брокерът трябва да положи много усилия, които не винаги остават забелязани. Адекватни консултации относно пазара на недвижими имоти; умението да водиш преговори; умението да вникваш в потребностите на хората, за да можеш да си максимално полезен за тях; концентрация и устременост да доведеш нещата до край, дори и ако се наложи да поемеш негативни емоции, които понякога прехвърчат между продавача и купувача; юридическа консултация и т.н.. Всички тези качества, както и други, които не съм изброила тук, са от съществено значение за брокерската професия.

Кога реши да станеш брокер? 

Започнах преди 3 години. Първоначално започнах, за да помогна на член от семейството ми, но в последствие осъзнах, че това ми харесва.

Кои са най-ценните качества, които един брокер е добре да притежава?

По-горе изредих някои от качествата, които според мен трябва да притежава един успешен брокер. Искам да допълня още няколко неща, които са много важни – посредникът трябва да е откровен с клиента си и да не забравя, че трябва да защитава неговите интереси, а не собствените си или нечии други. Трябва да се отнася отговорно към хората, които са му се доверили и естествено да е запознат с целия процес на покупко-продажба от А до Я.

Какво наричаш „успех“?

Винаги, когато оставя доволен клиента, за мен е успех, но има нещо, което мога да кажа, че е Успех с главно У. Това са случаите, в които успея да преобърна негативното мнение на даден човек за нашата професия. Това обикновено са сложни ситуации, в които клиентите не знаят как да процедират, защото не са се сблъсквали, докато брокерът има много повече опит в това отношение. В такива случаи хората си дават сметка, че професията ни не е никак лесна и не е за подценяване.

С какво се гордееш – и в личен, и в професионален план?

В личен план се гордея със семейството си, а в професионален – всеки един клиент, който оставя доволен, е гордост за мен.

Какви са съветите ти към хората, които се колебаят дали брокерската професия е за тях?

Задължително трябва да опитат, за да разберат дали това е за тях, но да не тръгват с високи очаквания, а с реалистични. Нещата наистина се случват, но след известно време и след упорита, и непрестанна работа.

Коя снимка би искал да споделиш с нас?

По принцип не обичам много да се снимам и по тази причина нямам много такива. Тази снимка е от една зимна почивка. Бяхме една голяма компания на Говедарци. Бяхме си намерили една страхотна пързалка, която завършваше с голяма пряспа. Падна голямо разбиване там!

Invest Time за теб е….?

Работа, приятели, забавления, тревоги……, с две думи – второ семейство!


Казвам се Валерия Николова и съм брокер от INVEST TIME. Завършила съм право и от години се занимавам с нотариалната страна на процеса покупко–продажба на имоти.

Познанията ми в тази област и желанието ми да работя с хора, ме тласнаха към този бизнес. От три години съм брокер в Invest Time. Преминала съм редица обучения и смятам, че съм квалифициран експерт в недвижимите имоти. Най–важното за мен, в професионален план, е не само да предоставя качествено обслужване на клиентите си, но и да оставя следа в техния живот.

Помогнала съм на над 100 семейсва да намерят мечтания дом или да продадат имота си бързо и на най-добра цена. Ще помогна и на вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *