Запознайте се с… Атанаска Боева: “Особено важни са процесът на обучение и подкрепата, които имам ежедневно!”

Доходи - брокер на недвижими имоти
Как се формират доходите на брокера на недвижими имоти
септември 20, 2018
Запознайте се с… Деян Давидов: “Съжалявам, че не започнах по-рано работа в Invest time!”
декември 12, 2018

Запознайте се с… Атанаска Боева: “Особено важни са процесът на обучение и подкрепата, които имам ежедневно!”

Атанаска Боева - Брокер Ивест Тайм

Приятели, искаме да се запознаем по-отблизо с Вас. Ето защо сме решили да открехнем личното си пространство и да ви запознаем с брокерите, които работят в Invest Time. Това са хората, с които постигаме прекрасни резултати и Ви обслужваме с професионализъм и ангажираност. Защото ни е хубаво, когато виждаме усмивките Ви!


Запознайте се с Атанаска Боева!

Как изглежда брокерската професия за теб? 🙂

Професията на брокера за мен е интересна, динамична и отговорна. За нея са необходими много качества, знания и постоянно развитие – точно това ми харесва в нея. Необходими са специални професионални познания и съм доволна от факта, че имам условия да се развивам, да работя и да се уча в една много добра професионална среда. Необходимите знания не се придобиват много бързо и лесно, затова смятам, че особено важни са процесът на обучение и подкрепата, които имам ежедневно.

Кога реши да станеш брокер? 

Реших да стана брокер преди половин година. Не бях сигурна, че съм подходяща за тази работа, но съм благодарна за това, че реших да опитам и за това, че получих подкрепа и възможност за изява.

Кои са най-ценните качества, които един брокер е добре да притежава?

Един добър брокер трябва да бъде комуникативен, интерактивен, много социален, уравновесен, трябва да има внимание към детайлите; да бъде винаги точен и аналитичен, да притежава умение за ясно представяне на информация.

Какво наричаш „успех“?

Успех наричам постигането на целите, които си поставяме, реализирането на нашите намерения, но по един добър начин, без вреда за никого. Успехът се състои от всички стъпки, които ни водят до желаният резултат. Успехът е резултат от всички наши умения, знания и действия. Истинският успех обаче не е еднократен резултат. Успешният човек никога не спира да работи, да се развива, да се раздава, да се радва, да мечтае…

С какво се гордееш – и в личен, и в професионален план?

Гордея се с това, че живея и работя в хармонични отношения – и в личен, и в професионален план. За мен постигането на такива отношения е от най-важните неща в живота. Имам хубаво семейство, а в професионален аспект – имам хубав работен екип. Благодарна съм за моя избор.

Какви са съветите ти към хората, които се колебаят дали брокерската професия е за тях?

Единствената възможност хората да разберат дали брокерската професия е за тях, е да опитат, разбира се, но при условие, че могат да получат добро професионално обучение и постоянна подкрепа в работата, защото тази професия е много отговорна.

Коя снимка би искал да споделиш с нас?

Брокери на Инвест Тайм

Бих споделила с вас една снимка от вълнуващ момент с моите съученици пред гимназията, която съм завършила в родния си град – Силистра. Снимката е направена в денят, в който имахме среща на випуска – 30 години след завършване на училище. Интересно беше какво сме постигнали, как изглеждаме … Много съученици се върнаха от чужбина специално за събитието. Силна еуфория, красиви отношения и преживявания изпълниха този ден. Хубаво е човек да има прекрасни спомени!

Invest Time за теб е….?

Invest Time за мен е място, където мога да работя с удоволствие, където мога да се развивам професионално, където има стойностни колеги, с които се работи ефективно в приятна обстановка, в която често има шеги и забавления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *