Запознайте се с… Александър Николов: „Харесва ми, когато всички страни по сделката печелят“

Какво да гледате, когато отивате на оглед за купуване на апартамент {+Инфографика}
февруари 9, 2018
Запознайте се със… Светлана Матева: „Успех е, когато получаваш препоръки от доволни клиенти, които са сключили успешна сделка с теб“
февруари 20, 2018

Запознайте се с… Александър Николов: „Харесва ми, когато всички страни по сделката печелят“

Приятели, искаме да се запознаем по-отблизо с Вас. Ето защо сме решили да открехнем личното си пространство и да ви запознаем с брокерите, които работят в Invest Time. Това са хората, с които постигаме прекрасни резултати и Ви обслужваме с професионализъм и ангажираност. Защото ни е хубаво, когато виждаме усмивките Ви!


Запознайте се с Александър Николов!

Как изглежда брокерската професия за теб? 🙂

През последните 15 години се развивам в сферата на услугите и по – специално в туристическия бранш, като през летния сезон продължавам да менажирам няколко места за настаняване в к.с. Кранево. Мога да кажа, че най – удовлетворяващото нещо в работата ми е да изпращам клиентите си доволни, а догодина да ги посрещам отново, заедно със семействата и приятелите им. В този ред на мисли, брокерската професия ми предоставя възможността да помагам на другите срещу заплащане, като правя живота им по – лесен, по – добър и по – сигурен.

Кога реши да станеш брокер?

Като повечето хора и аз бях предубеден към тази професия поради лошия ми опит с най – различни посредници. В подобни ситуации си казваш, че щом тези хора все пак изкарват някакви пари с минимални познания, можеш да го правиш и ти, със сигурност по – добре от тях. Веднага се намериха хора, които да ми кажат „няма да се задържиш и месец” и „пари от това се печелиха преди години, сега при тая конкуренция вече няма как да стане”. Днес съм благодарен на жената до мен, че повярва във възможностите ми и ме подкрепи в това „обречено” начинание! За капак извадих късмет и с това, че в последствие получих възможността да работя с едни от най – коректните брокер-собственици и въобще  – хора, които познавам.

Кои са най-ценните качества, които един брокер е добре да притежава?

Качествата, които трябва да притежава един брокер, за да бъде успешен, са страшно много. Най – важното обаче е всички те да бъдат впрегнати в създаването на ситуация, от която всички страни по сделката печелят. За да бъде възможно това, нужно е тези качества да бъдат ежедневно усъвършенствани и допълвани със знания в областта на недвижимото имущество и дори в сферата на живота като цяло.

Какво наричаш „успех“?

Хората масово измерват успеха според това колко пари печелят и с колко влияние разполагат. Според Ричард Брансън – един от най – богатите хора на планетата, „истинският успех се определя от това колко щастлив се чувстваш с това, което вече имаш” и аз лично съм склонен да му вярвам.

С какво се гордееш – и в личен, и в професионален план?

Гордея се дори с най – малките си постижения, защото големите идват с времето, те са резултат на многогодишни, целенасочени опити в дадена насока. Всеки един, който е решил да се реализира в дадена област, трябва да знае, че провалите, които му предстои да понесе, ще изградят основите на неговия успех. Така, че аз също се опитвам да посрещам провалите си с усмивка и да извличам положителните уроци на живота.

Коя снимка би искал да споделиш с нас?

Тази е първата, която изплува в съзнанието ми.

Какво ще ни разкажеш за нея?

Това е любимата ми снимка – огромна доза непринудено щастие от първото ни лято заедно през 2011-та година. Зад кадър: плаж, море, приятели, белот, мента със спрайт и много, много позитивни емоции.

Какви са съветите ти към хората, които се колебаят дали брокерската професия е за тях?

Ако сте с нагласата да натрупате богатство за кратък период от време, ще трябва да ви разочаровам. Като всяка една професия, при тази също би отнело години, за да бъде усъвършенствана. Резултатите са винаги обвързани с личностния фактор, така че дали ще бъдете успешни в нещо, зависи изцяло от това каква е вашата мотивация да успеете. Не се фокусирайте върху парите, а върху това как да повишавате все повече и повече стойността на услугата, която предоставяте. Хората с радост ще ви плащат за това, че им спестявате време, нерви и пари, като едновременно с това реализирате най – изгодната за тях сделка.

Invest Time за теб е….?

…екипът от отдадени на работата си професионалисти, с които е истинско удоволствие да се работи!


Ако искате да доверите покупката или продажбата на имота си на Александър Николов,  свържете се с него ТУК.


Повече за Александър:

През последните 15 години се развивам активно в сферата на услугите и по – специално в туристическия бранш. Винаги се старая да оставям след себе си доволни и щастливи клиенти, защото отдавна съм осъзнал, че именно техните препоръки са двигателят на моя бизнес!

Когато преди две години започнах да работя в сферата на недвижимите имоти, реших че искам хората да гледат на мен като на свой „доверен съветник”, защото дори самият аз потръпвах, щом чуя думичката „брокер”.

През това време нито за миг не съм престанал да изучавам спецификата на недвижимата собственост и най–вероятно ще продължа да го правя през целият си живот.

Запомнете, че не е нужно да сте специалист в покупко-продажбата на недвижима собственост, след като просто можете да наемете такъв, който професионално ще защитава Вашите интереси. Моята цел като посредник е да Ви съдействам във вземането на правилни решения, спестявайки Ви време, средства и редица други неприятни емоции.

Ние сме Invest Time, а аз се казвам Александър Николов. Ще се радвам да работим заедно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *