Запознайте се със… Светлана Матева: „Успех е, когато получаваш препоръки от доволни клиенти, които са сключили успешна сделка с теб“

Запознайте се с… Александър Николов: „Харесва ми, когато всички страни по сделката печелят“
февруари 15, 2018
Запознайте се с… Гавраил Бербенков: „За мен брокерската професия е една от малкото, в които човек може да израстне не само кариерно, но и личностно“
февруари 27, 2018

Запознайте се със… Светлана Матева: „Успех е, когато получаваш препоръки от доволни клиенти, които са сключили успешна сделка с теб“

Приятели, искаме да се запознаем по-отблизо с Вас. Ето защо сме решили да открехнем личното си пространство и да ви запознаем с брокерите, които работят в Invest Time. Това са хората, с които постигаме прекрасни резултати и Ви обслужваме с професионализъм и ангажираност. Защото ни е хубаво, когато виждаме усмивките Ви!


Запознайте се със Светлана Матева!

Как изглежда брокерската професия за теб? 

Брокерската професия е предизвикателство. Вълнува с приятни емоции около взаимоотношенията с хора, но има множество тънкости и умения, без които не можем да я практикуваме, именно за това трябва да се усъвършенстват знанията ни. Тя е съвкупност от много различни професии, като започнем от юрист, архитект, консултант, кредитен консултант и стигнем до психолог, а понякога и личен асистент. Брокерската професия е свобода на време и безкраен лимит на доходите. Зависи от вас.

Кога реши да станеш брокер?

Не съм решавала да стана брокер, самата професия ме избра още докато бях много млада и зелена и не разбирах от нищо, свързано с недвижимите имоти. Брокер съм вече десет години, защото имах удоволствието и късмета да срещна прекрасни хора по пътя си, които ми помогнаха да повярвам в тази професия и да я практикувам с удоволствие.

Кои са най-ценните качества, които един брокер е добре да притежава?

За мен един брокер трябва да е напълно откровен и точен в комуникацията с клиентите си, той трябва също така да може да защитава интересите им, правни или финансови, да чете между редовете. Брокерът трябва да е гъвкав в мислите и делата си, за да се адаптира към всяка ситуация. Външния вид също не е без значение, на първо време усмивката върши чудеса.

Какво наричаш „успех“?

Когато получаваш препоръки от доволни клиенти, които са сключили успешна сделка с теб. Успех е също така доволното чувство, че разбираш какво вършиш и го вършиш с лекота. Успех е тогава, когато отиваш с желание на работа. И накрая, но не на последно място – успех е да знаеш, че цялото ти финансово състояние зависи от теб и се справяш много добре с него.

С какво се гордееш – и в личен, и в професионален план?

Гордея се с това, че съм заобиколена от невероятни близки хора, които ме подкрепят и обичат (аз тях също) и за това, че съм първия човек, за когото се сещат, сетят ли се за недвижими имоти.

Коя снимка би искал да споделиш с нас? 🙂 

Какво ще ни разкажеш за нея? 🙂 

Снимката е правена през 2016-та година в Пирин планина на връх Синаница, едно от най-прекрасните места, които съм посещавала. Обичам планината и гледките от високо, чистия въздух и хората, които срещам там. За мен времето, прекарано сред природата, е най-ценното, което имам, особено когато е споделено с любими, близки хора, които виждате на снимката.

Какви са съветите ти към хората, които се колебаят дали брокерската професия е за тях?

Ако искате да видите как се случват нещата „в кухнята“ на недвижимите имоти- направете го! Но да знаете, че никак не е лесно, забравете за работното време от осем до пет, но ще разполагате с време, което сами ще разпределяте. За сметка на това бъдете готови за много динамична работа, която да ви носи толкова високи доходи, колкото отдадено сте работили.

Invest Time за теб е….? 

Място, на което получавам разбиране, място със страхотни колеги, много смях и спокойна, приятелска обстановка, в която мнението ти не е без значение. Тук получавам добри знания и редовно обучение, което да ме прави още по-полезна за моите клиенти.


Ако искате да доверите покупката или продажбата на имота си на Светлана Матева,  свържете се с нея ТУК.


Казвам се Светлана Матева и съм брокер в агенция за недвижими имоти INVEST TIME. Работя, за да осигуря мечтания дом за много семейства вече над 8 години, като в същото време получавам препоръки от много доволни клиенти, продали имота си с моята помощ и съвети.

Обучавам се непрекъснато, за да бъда Вашият най-добрър и подготвен съветник, а целта ми е да доведа всяка сделка докрай, при спокойни условия с максимална полза за клиента и при най-добра цена.

Обадете ми се, за да поговорим !

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *