В Invest Time се чувствам жива и удовлетворена! {+ ВИДЕО: Историята на Диана Пеева}

Какво да очаквате от агенцията за недвижими имоти, в която постъпвате
юни 12, 2018
Как да прецените, дали сте попаднали в добра агенция за недвижими имоти
юни 19, 2018

В Invest Time се чувствам жива и удовлетворена! {+ ВИДЕО: Историята на Диана Пеева}

Случвало ли ви се е да не се чувствате напълно удовлетворени на работното си място? А да не сте били оценени?

На тези въпроси отговаря Диана Пеева. Тя не се страхува да застане пред камерата и да разкаже наистина какви са били притесненията й на предишното й работно място и как се чувства сега, след като малко повече от година вече работи в Invest Time.

 

А това е част от нейния искрен разказ:

 

“Здравейте! Казвам се Диана Пеева и искам да ви разкажа как се промених.  Две години и половина работих в една от големите агенции за недвижими имоти в града. Безкрайно съм благодарна на колегите за помощта и подкрепата, които получих от тях. И смело мога да заявя, че много ги обичам. Благодаря и на всеки един от главните брокери там! От тях съм получавала много ценни съвети и напътствия.

 

Липсата на перспектива и възможности за развитие, обаче, ме караха да се чувствам нещастна и неудовлетворена. Налагането на бранда и принизяването на брокерите до послушни служители, отнемането на инициативността и правото на различно мнение, в някои от отделите, са все неща, които ме подтискаха.

Много често чувах колко струвам на агенцията като разход, а в същото време обученията не дават знанията, които да водят до стабилни резултати. Процентът на комисионната, който получавах, беше доста по-нисък, от този, който получавам сега.

 

Това, което ме мотивира да се преместя в Инвест тайм е изключителната атмосфера на добронамереност, колегиалност, професионализъм. Аз се нуждаех от ментор, не от началник, и намерих дори двама в лицето на Дарина Иванова и Нина Арнаудова.”

 

Ако ви е любопитно защо Диана Пеева реши да стане част от екипа на Invest Time и как се чувства сега, гледайте видеото, в което тя споделя своята история:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *