X

Вписване

Нямате акаунт? Регистриране
или
 

Сигурният начин да продадете своя имот


Като продавач, за Вас е важно да продадете имота си бързо и на възможно най-висока цена. Научете как!
 
Vivamus in diam turpis. In condimentum maximus tristique. Вижте общите условия.

Пишете на брокер на Invest Time

На разположение сме седем дни в седмицата.

 

Вашето запитване

 

Офертиране и затваряне на сделка

Нашата работа не свършва с това да получим едно предложение за покупка на Вашият имот. Ние ще се погрижим до получите повече предложения, за да не Ви се наложи да правите отстъпки в цената. Освен че ще направим мащабен маркетинг ние ще предложим имота Ви на брокерите от всички агенции, за да получим множество оферти и да постигнем по-висока продажна цена за Вас!

Стратегическо ценообразуване

Въз основа на Вашите нужди и данните за местния пазар на недвижими имоти, Вашият брокер от INVEST TIME ще излезе с ценова стратегия за продажбата на Вашия имот на възможно най-висока продажна цена.

Агентът на INVEST TIME ще:

  • Изготви сравнителен анализ на пазара, който показва последните съпоставими продажби и търсене на жилища във вашия район.
  • Говори с Вас, за да разбере нуждите Ви и сроковете за продажба.
  • Ще Ви разясни пазарните механизми и ще Ви помогне заедно да вземете решение за най-добрата цена, с която имотът Ви да излезе на пазара, така че да печелите, а не да губите пари.
  • Използва всички необходими инструменти, за да достигне имотa Ви до възможно най-много заинтересовани купувачи.
  • Ще преговаря от Ваше име и ще защитава цената Ви.

Плюсове на ексклузивното предлагане

Какво получавате, доверявайки имота си на брокер на INVEST TIME?

Ние не чакаме купувачите да дойдат при нас. Ние отиваме при тях! Вашият брокер ще изготви индивидуален маркетингов план за продажбата на имота Ви, като впрегне всички необходими ресурси, за да достигне имота Ви до възможно най-много заинтересовани купувачи. Така постигаме по-бърза продажба и по-висока цена.

Ето част от това, което ще направим за Вас:

image-sell-home

Рекламни табели и знаци


Ние, от INVEST TIME, правим всичко възможно имотa Ви да бъде забелязан. Поставяме трансперанти, табели и знаци, които са разпознаваеми и към които купувачите се отнасят с доверие.
invest-time-flyers

Флаери и брошури


Ще предложим Вашия имот на възможно най-голям брой клиенти, като ги снабдим с подробна информация и снимки.
image-sell-mail

Имейл кампании


Информация за имота Ви ще достигне до огромна база данни от хора, които получават нашия месечен бюлетин с ексклузивни предложения.
apple-iphone-smartphone-deskivest-time-look

Онлайн кампании


Известно е, че повечето хора черпят информация и вземат решение въз основа на информацията в интернет. Ние се грижим Вашия имот да бъде там, където купувачите търсят информация.
invest-time-room-2

Ние знаем как да представим Вашият имот


Брокерите на INVEST TIME знаят как да заснемат Вашият имот, за да го представят в най-добрата му светлина. По-добрите професионални снимки привличат повече интерес.
image-sell-video

Видео представяне


Ще заснемем видео с имота Ви и ще го промотираме по всички канали. По последни проучвания над 50% от онлайн потребителите предпочитат да гледат видео.
 

Нашите резултати

Брокерите на INVEST TIME са експерти в сферата на недвижимите имоти и квалифицирани да преговарят. Ние сме отговорни да предоставим най-добрите резултати, с които да сте доволни и никога няма да Ви принудим да направите лесна продажба.
Нашият бизнес е основан на препоръки от доволни клиенти и ние задължително ще се погрижим Вие да сте един от тях!

 

Александър Николов


Брокер на Invest Time

Pin It on Pinterest