X

Вписване

Нямате акаунт? Регистриране
или

Нина Арнаудова

Нина Авнаудова - Брокер Недвижими Имоти в InvestTime

Брокер-собственик на Invest Time

Нина Арнаудова

Райони: Център, Гръцка махала, Опера, Чайка, Левски, Червен площад, Чаталджа

  • или се обади на:

    +359 878 606 786

Здравейте!
Аз съм Нина Арнаудова и съм Вашият личен брокер от Invest Time. Това да сме Ваши лични брокери е в основата на философията ни и визията ни като компания. Никой не обича да е просто поредния клиент. Със сигурност Вие също. На пазара има много брокери, но трябва да има един, който да се погрижи персонално за Вас, да разбере нуждите и целите Ви, да ви помогне в трудния момент на продажбата или търсенето на нов дом и да защитава Вашите интереси.

Нека да се запознаем и да Ви покажа какво мога да направя за Вас. Аз имам много опит. Вече 25 години се занимавам с имоти. Преминала съм множество обучения и съм обменяла опит с едни от най-успешните брокери в Европа и в света. Помогнала съм на много хора и знам как да помогна и на Вас.

Ако обмисляте покупка или продажба на имот непременно ми се обадете!

От 10 години управлявам и обучавам едни от най-успешните брокери. Учила съм се от най-добрите и с удоволствие инвестирам време за да подготвя и помогна на тези, които са мотивирани да изградят успешна кариера в тази интересна и не лека професия. Изградили сме прекрасен екип от обучени професионалисти и винаги търсим нови хора, които да се присъединят към нас. Независимо дали имате опит или не ние можем да помогнем и на Вас да постигнете повече и да промените живота си.

Ако искате да научите как и Вие можете да изградите успешна кариера,
печелейки добре, работейки за себе си и възползвайки се от нашите доказани системи за работа, силен бранд и отлични професионални обучения, не губете време и ми се обадете още сега!

Може би ние търсим точно Вас. Очакваме Ви!

 

Пишете на Нина Арнаудова

 

Pin It on Pinterest