X

Вписване

Нямате акаунт? Регистриране
или

Дарина Иванова

Диана Иванова - Брокер Недвижими Имоти в InvestTime

Брокер-собственик на Invest Time

Дарина Иванова

Райони: Център, Гръцка махала, Опера, Чайка, Левски, Червен площад, Чаталджа

  • или се обади на:

    +359 897 844 666

Кратка информация за Дарина Иванова

Казвам се Дарина Иванова и вече повече от 25 години управлявам агенция за недвижими имоти Invest Time. Постоянно обучавам брокери и знам как да превърна един абсолютно начинаещ в успешен брокер, а също и един средно статистически брокер в супер успешен брокер. Аз самата постоянно се обучавам. Следя всичко ново, обменям опит с брокери в цяла България и знам на какво се дължи успеха им. С радост ще споделя всичко това с Вас, ако станете част от моя екип.

Елате при нас и променете живота си!

В Invest Time реално имате шанс да работите за себе си и да получавате най-високото възнаграждение – до 80% от оборотите.

Ще ползвате мащабен и иновативен маркетинг. Ще имате на разположение най-добрите обучения в бранша. Имате неограничени възможности и свобода за изява. Ще ползвате най-добрата технология и инструменти за организация на бизнеса си. Важно е да знаете, че ще имате постоянна подкрепа в ежедневната си работа от мен, а също и от професионален коуч.

Нашия фокус е върху вашия успех!

Обадете ми се и елате да си поговорим. Непременно ще ви отделя достатъчно време и ще ви покажа какво мога да направя за вас, а вие ще решите дали да се възползвате. Най-малкото е добре да знаете какви са възможностите ви.

 

Пишете на Дарина Иванова

 

Pin It on Pinterest