X

Вписване

Нямате акаунт? Регистриране
или

Атанаска Боева

Атанаска Боева - брокер недвижими имоти в Invest Time Варна

Брокер на Invest Time

Атанаска Боева

Райони: Цветен квартал, Победа, Левски, Спортна зала, ВИНС

  • или се обади на:

    +359 897 727 446

Кратка информация за Атанаска Боева

Здравейте! Казвам се Атанаска Боева и работя като брокер в Агенция за недвижими имоти INVEST TIME, където имам възможност да се развивам като специалист. Работейки в екипа на INVEST TIME, аз гарантирам за качеството на услугата, която предлагам и защитавам интересите на Клиентите си. 

Ако искате да продавате недвижим имот - знам как да го продам, ще намеря купувач за най-кратък срок и при най-добра за Вас цена. Ако искате да купувате недвижим имот - знам как да го намеря, ще Ви окажа компетентна и професионална помощ, за да намерим точния имот за Вас.

 

Целта ми е ежедневно да оправдавам доверието, което ми гласуват моите Клиенти. Аз съм всеотдайна, откровена и ценя Вашето време, интереси и желания. Ще Ви консултирам, ще ви ориентирам в пазара, ще ви разяснявам различните начини за финансиране, ще ви спестявам време и усилия, като ви помагам с документацията, съпътстваща процеса на всяка имотна сделка. Най-важното нещо, което мога да Ви предложа е спокойствие и спестени пари. Предлагам Ви доверен партньор, лично отношение и ангажимент, непрекъсната обратна връзка и отговор на всички въпроси, които Ви вълнуват.

Ще получите професионално отношение и качествено свършена работа. Най-важното за мен е да видя удовлетворението в очите Ви след успешна имотна сделка. В мое лице ще намерите правилния посредник, който ще ви „отваря врати”, на който можете да се доверите за всяко нещо, свързано с недвижимите имоти.

Обадете ми се на телефон: 0897 727 446.

 

Пишете на Атанаска Боева

 

Pin It on Pinterest