X

Вписване

Нямате акаунт? Регистриране
или

Александър Николов

Александър Николов - Брокер Недвижими Имоти в InvestTime

Брокер на Invest Time

Александър Николов

Райони: Център, Гръцка махала, Опера, Чайка, Левски, Червен площад, Чаталджа

  • или се обади на:

    +359 884 301 555

Кратка информация за Александър Николов

Нека Ви попитам следното...

Кой за Вас е най–важният фактор в отношенията между клиент и посредник?

Точно така! На първо място е взаимното доверие!

През последните 17 години се развивам усилено в туристическия бранш, управлявайки успешно собствен, хотелиерски бизнес. Винаги се старая да оставям след себе си щастливи и доволни клиенти, защото отдавна съм осъзнал, че именно техните препоръки са двигателят на моя бизнес!

Когато преди близо 5 години започнах да работя в сферата на недвижимите имоти, реших че искам хората да гледат на мен като на свой „доверен съветник”, защото дори самият аз потръпвах, щом чуя думата „брокер”.

През това време нито за миг не съм преставал да изследвам спецификата на недвижимата собственост и със сигурност ще продължа да го правя през целия си живот. Стремежът ми да предоставям все по - качествена и стойностна услуга на своите клиенти ме подтикна да изучавам и втората си магистратура към „Стопански факултет” на Икономически университет Варна, именно по специалността „Недвижими имоти и инвестиции”.

Запомнете, че не е нужно да сте специалист в покупко– продажбата на недвижима собственост, след като просто можете да наемете такъв, който професионално да защитава Вашите интереси. Моята цел като посредник е да Ви съдействам във вземането на правилни решения, спестявайки Ви време, средства и редица други неприятни емоции.

Ние сме Invest Time, а аз се казвам Александър Николов.

Ще се радвам да работим заедно!

 

Пишете на Александър Николов

 

Pin It on Pinterest