X

Вписване

Нямате акаунт? Регистриране
или

Александър Копаранов

Брокер на Invest Time

Александър Копаранов

Райони: Център, Гръцка махала, Опера, Чайка, Левски, Червен площад, Чаталджа

  • или се обади на:

    +359 878 606 369

Кратка информация за Александър Копаранов

Казвам се Александър Копаранов и аз съм Вашият брокер от INVEST TIME. Като брокер на тази голяма фирма, аз съм преминал специално обучение в сферата на недвижимите имоти.

Избрах INVEST TIME, защото е известна като фирмата с коректно отношение към своите клиенти. За мен и за всички брокери на INVEST TIME е задължително нашите клиенти да получат максимално добро обслужване и компетентна информация, по който и да е възникнал въпрос по време на работата ни.

Мога да Ви предложа и много други услуги, за разлика от много други брокери, а именно: консултация на продавача с цел определяне на оптимална пазарна цена, компетентни, професионални и коректни съвети при избор на недвижим имот, изработване на маркетингова и рекламна стратегия, пълно съдействие, консултиране и организиране при получаването на банкови кредити, правни консултации и ред други услуги.

Предполагам, че не сте останали с добро мнение за брокерите в България, но вярвам, че АЗ и моите колеги ще променим мнението Ви за нас и нашата професия.

Обадете ми се още сега! С удоволствие ще отделя време, за да Ви помогна.

 

Пишете на Александър Копаранов

 

Pin It on Pinterest