X

Вписване

Нямате акаунт? Регистриране
или
 

Купете с INVEST TIME


Вие не търсите просто имот, а бъдещия си дом или доходоносна инвестиция. Това носи своите рискове и Ви е нужен доверен съветник.
 
Vivamus in diam turpis. In condimentum maximus tristique. Вижте общите условия.

Когато решите, че сте готови за покупка на нов дом,

Вие сте ентусиазирани и си представяте едно вълнуващо преживяване, което завършва с нанасянето ви в просторно жилище със слънчеви стаи в привлекателен район с всички удобства. Много скоро след това се оказва, че задачата не е толкова лесна, нито толкова приятна. Осъзнавате, че тази покупка носи много рискове и неизвестни, а също и че в рамките на бюджета си ще трябва да направите компромиси с района, с площта или състоянието на имота. Говорите с много брокери, гледате имоти, които или не Ви харесват или не можете да си позволите. Слушате за измами и нередности в документацията.
Всичко това Ви плаши и се страхувате да вземете решение. Надявате се, че утре на пазара ще излезе нещо ново, по-добро. През това време най-доброто, което сте видели, вече се е продало.

Как да се справите в този сложен лабиринт?

Пишете на брокер на Invest Time

На разположение сме седем дни в седмицата.

 

Вашето запитване

 
 

Светлана Матева


Брокер на Invest Time

По-добро обслужване, от началото до края.

Отпуснете се! Просто изберете брокер от INVEST TIME и му се доверете!

Ние ще бъдем Вашият навигатор, съветник и помощник на всяка стъпка от процеса на покупка. Вашият брокер ще се запознае детайлно с Вашите нужди и възможности. Ще подбере най-подходящите предложения за Вас от всичко, което се предлага на пазара в момента. Ще Ви помогне да изберете най-доброто и ще договори за Вас цена и условия, които да Ви удовлетворяват. Ще Ви спести много време и нерви. Ще Ви помогне с финансирането, ако имате нужда. Ще провери всички документи, за да сте сигурни, че ще получите имот, свободен от тежести и проблеми. Ще Ви осигури консултации с най-добрите професионалисти и ще бъде до Вас и след приключване на сделката и нанасянето Ви в бъдещия Ви дом.

Изберете своят личен брокер от НАШИЯ ЕКИП и се насладете на покупката!

Първи научете за новите ни имоти!

Абонирайте се и ще получавате първи новите ни предложения, както и тези, които предстои да излязат в продажба! Само с два клика ще си осигурите предимство пред останалите купувачи!

Конкурентни с модерна технология!

Нашите агенти са конкурентни не само заради подготовката и отношението си към всеки клиент, но и заради модерната технология, която използват, за да са по-ефективни!

Вижте първи новите имоти


Invest Time Ви известява за най-новите имоти и ги обновява на всеки 30 мин.

Споделяйте любимите


Запазвайте и споделяйте любимите си имоти, с Вашият приятел, роднина или брокер на Invest Time, така че всички да действаме в посока на намирането на идеалния дом за Вас!

Запишете си оглед онлайн


С Invest Time записването за огледи вече е по-лесно! Само с няколко клика, можете да имате оглед в удобен за Вас ден и час.

Pin It on Pinterest