X

Вписване

Нямате акаунт? Регистриране
или

КОИ СМЕ НИЕ?

 • Основаване

  INVEST TIME е основана през 1995 г. и започва своята дейност от самото възникване на свободния пазар на недвижими имоти в България. За последните 22 години сме помогнали на стотици варненци да продадат или да купят имот с помощта на нашите професионални агенти.
 • Обичаме работата си

  Успехът ни през годините се дължи на професионализма, с който подхождаме към работата си, но най-вече на персоналното отношение, което получава всеки клиент от страна на екипа на компанията. Бизнесът ни е основан най-вече на препоръки от доволни клиенти.
 • Обучаваме агентите си

  Компанията е създадена да привлича най-продуктивните агенти, които да получават максимално висок дял от комисионното възнаграждение, както и допълнителни бонуси. Ние инвестираме много в обучението и успеха на агентите си. Това ни гарантира, че в екипа ни ще има мотивирани и високо-квалифицирани професионалисти. Всеки наш агент преминава задължително първоначално обучение и периодични последващи обучения, с което гарантираме както успеха им, така и квалификацията им и нивото на обслужване.
 • Екипът ни е номер едно

  Подбираме внимателно членовете на екипа си, защото вярваме, че има значение с кого правиш бизнес. Техният професионализъм е на Ваше разположение. Независимо дали купувате или продавате Вие работите с агент, който се ангажира да реализира Вашите цели по най-добрия начин. Брокерите, с които избирате да работите не са просто посредници в сделките, те са Вашия доверен гид и консултант.
 • Използваме доказани техники на работа

  Нашите агенти използват модерни технологии и доказано успешни системи на работа, за да постигат максимална ефективност при покупката или продажбата на имоти. Те също така работят съвместно в сътрудничество с всички останали агенции и агенти на пазара, за да постигнат най-добрата цена за Вас когато продавате и да намерят най-добрия имот когато купувате. Избирайки агент на INVEST TIME Вие ще разполагате и с нашите добре установени проактивни инструменти за маркетинг по всички маркетингови канали, които е целесъобразно да се използват, за да получите отлична услуга и оптимална цена при покупка или продажба.
 • Помагаме Ви във всеки аспект

  През годините сме установили отлични контакти и отношения с водещи фирми и специалисти в различни области и това ни дава възможност да предоставяме професионална помощ или консултация при избор на финансиране при покупка, изготвяне на пазарни оценки, ремонт или довършителни работи, интериорен дизайн и обзавеждане, услуги по преместване или всякакви други услуги от които могат да се нуждаят клиентите ни. Целта ни е процесът по покупка или продажба на имот да бъде максимално улеснен и безпроблемен.
 • И сме винаги коректни

  Всички в INVEST TIME подписват и спазват Етичен кодекс, който регламентира коректни и етични взаимоотношения с кленти и колеги. Според статистиката близо 91% от клиентите споделят, че биха се доверили на бранд, който функционира в унисон с бизнес етиката.
 • Обадете ни се

  Ако обмисляте покупка или продажба на имот обадете ни се още сега! Ние с удоволствие ще ви помогнем с безценни и напълно безплатни съвети с които ще избегнете редица скъпо-струващи грешки.

Pin It on Pinterest